Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar, lăsat pe banca de rezerve de Thomas Tuchel, la meciul cu Real Madrid. Partida se vede în direct la Telekom Sport 1

Neymar, lăsat pe banca de rezerve de Thomas Tuchel, la meciul cu Real Madrid. Partida se vede în direct la Telekom Sport 1
Comentarii

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Neymar, va fi doar rezervă în meciul cu Real Madrid, de marţi seară, informează presa franceză.

Atât L'Equipe, cât şi Le Parisien scriu că Thomas Tuchel a decis să îl lase pe banca de rezerve pe starul argentinian. Tehnicianul german al parizienilor îi va trimite în atac pe Kylian Mbappe, Mauro Icardi şi Angel Di Maria, trident care a făcut furori în acest sezon.

Mbappe, Icardi şi Di Maria au înscris, în total, 28 de goluri în acest sezon, dintre care nouă în Liga Campionilor. Neymar, chinuit în continuare de accidentări, nu a jucat deloc în Champions League, având doar şase meciuri şi patru goluri înscrise în Ligue 1.

Real Madrid - PSG, de la 22:00, la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

Meciul Real Madrid - Paris Saint-Germain este programat să se dispute marţi, de la 22:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Înaintea acestei partide, PSG are maximum de puncte şi este sigură de calificarea în optimile Ligii Campionilor, singura miză pentru parizieni fiind câştigarea grupei, lucru care se poate întâmpla în cazul în care elevii lui Thomas Tuchel obţin cel puţin o remiză pe Santiago Bernabeu.

Clasamentul Grupei A din UCL, după patru etape: 1. PSG - 12 puncte, Real Madrid - şapte puncte, Club Brugge - două puncte, Galatasaray - un punct.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare