Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar s-a decis! Brazilianul nu mai vrea să joace la PSG şi forţează transferul la Barcelona

Neymar s-a decis! Brazilianul nu mai vrea să joace la PSG şi forţează transferul la Barcelona

PSG

Comentarii

Posibila revenire a lui Neymar (27 de ani) la FC Barcelona a fost unul dintre cele mai "fierbinţi" subiecte ale verii şi tocmai când lucrurile păreau să se liniştească, presa spaniolă a anunţat că brazilianul nu mai vrea să joace la Paris Saint-Germain.

Neymar mai are contract cu PSG până în 2022, dar conducătorii clubului parizian i-au oferit fotbalistului o nouă înţelgere, până în 2025, însă Neymar a refuzat, scriu jurnaliştii de la cotidianul spaniol Sport. 

Faptul că Neymar nu mai vrea să joace la PSG nu are nicio legătură cu partea financiară, el ar fi câştigat foarte bine şi dacă ar fi semnat prelungirea. Brazilianul nu a reuşit să se adapteze la viaţa din Franţa, iar acest lucru constituie o problemă pentru el atât pe terenul de fotbal, cât şi în viaţa personală. 

Astfel, Neymar încearcă, încă o dată, să forţeze transferul la FC Barcelona. Pentru brazilian ar fi o revenire pe Camp Nou, după ce a jucat la actuala campioană a Spaniei între 2013 şi 2017, înainte să plece la PSG pentru 222 milioane de euro

NEYMAR LA FC BARCELONA. A REFUZAT PRELUNGIREA CONTRACTULUI

Brazilianul a jucat doar cinci meciuri în actualul sezon din Ligue 1, dar chiar şi aşa s-a "lipit" la gol, marcând de patru ori. În acest moment el este accidentat, o problemă recurentă în ultima perioadă pentru starul francezilor. La începutul stagiunii, el a ratat patru meciuri după ce a stat pe "bară" aproape o lună de zile. 

În cele 186 de meciuri la Barcelona, Neymar a înscris 105 goluri şi s-a dovedit a fi un produs excelent pentru gruparea catalană, din toate punctele de vedere. Chiar dacă plecarea lui de pe Camp Nou nu a fost lipsită de scântei, acum pare că toată lumea de la Barcelona şi-l doresc pe brazilian înapoi, în capul listei fiind nimeni altul decât Lionel Messi. 

Afla mai multe despre: neymarfc barcelonapsg 

viewscnt
Articole similare