Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ni s-au spart geamurile cu pietre”. Tiberiu Curt s-a destăinuit la Top Interviuri. Ce povară a purtat fostul fundaş pe umeri de-a lungul copilăriei | EXCLUSIV

„Ni s-au spart geamurile cu pietre”. Tiberiu Curt s-a destăinuit la Top Interviuri. Ce povară a purtat fostul fundaş pe umeri de-a lungul copilăriei | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Tiberiu Curt (46 de ani) rămâne unul dintre fundaşii importanţi care au evoluat de-a lungul timpului în Liga 1. Cu două selecţii la naţionala României şi prezenţe în tricoul unor echipe precum Steaua, Dinamo, Rapid, Universitatea Craiova si FC Naţional, acesta nu a avut deloc viaţă uşoară până să atingă aceste performanţe.

Tiberiu Curt este fiul unuia dintre arbitrii reprezentativi ai României, Vasile Curt. Acest lucru nu a fost însă neapărat un privilegiu pentru fostul fundaş central. 

„(A fost un avantaj că tatăl tău era arbitru de fotbal?)

Cred că mai degrabă un dezavantaj pentru că fiecare realizare de a mea, orice comvovare la lotul de juniori, orice promovare la echipa mare, orice rezultat, erau cumva văzute ca şi cum eu sunt privilegiat că eu sunt fiul lui Vasile Curt.

A fost o perioadă, am fost puţin afectat. Dar după aia mi-am dat seama că nu am de ce, asta este lumea. Ţin minte un episod pe vremea comunismului când el a trebuit să arbitreeze un meci pentru că nu s-a prezentat un arbitru, un meci Farul - Dinamo şi se anunţa pe teren că Steaua bătea 5-0 pe la Hunedoara şi Dinamo dădea şi mai multe.

Şi a luat bătaie Farul 7-0 acasă de la Dinamo cu echipa aia mare a lor. Şi ni s-au spart toate geamurile de la casă cu pietre pentru că s-a considerat că tata a favorizat Dinamo în loc să favorizeze Farul”, a declarat Tiberiu Curt la Top Interviuri.

Afla mai multe despre: curt 

viewscnt
Articole similare