Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici 7, nici 10, nici 23! Surprinzător: ce număr a purtat Eden Hazard la debutul pentru Real Madrid

Nici 7, nici 10, nici 23! Surprinzător: ce număr a purtat Eden Hazard la debutul pentru Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Mijlocaşul Eden Hazard a debutat la Real Madrid, club care l-a transferat în această vară de la Chelsea. La primul său meci pentru "galactici", starul belgian a purtat pe tricou un număr cu semnificaţie specială.

Hazard, care a evoluat doar în prima repriză în meciul cu Bayern Munchen, pierdut de spanioli cu 3-1, a jucat în tricoul cu numărul 50, în ziua în care s-a împlinit jumătate de secol de la primul pas pe Lună.

Asta deşi se vehicula că belgianul va purta tricoul cu numărul 23. În mod surprinzător, acest tricou a fost preluat de un alt debutant, Ferland Mendy. Jovic şi Rodrygo Goes, aflaţi şi ei la debut, au evoluat cu numărul 18, respectiv 27.

Pe 20 iulie 2019 s-au împlinit 50 de ani de când echipajul format din astronauţii Neil Armstrong, Edwin ”Buzz” Aldrin şi Michael Collins a ajuns pe suprafaţa satelitului natural al Pământului şi doi dintre ei au păşit pentru prima dată pe suprafaţa selenară. „Un pas mic pentru om, un salt uriaş pentru omenire”, a spus atunci Armstrong, iar la scurt timp numeroase voci au contestat veridicitatea momentului. Misiunea Apollo 11 a fost una de succes, îndeplinind toate obiectivele.

Afla mai multe despre: hazard 

viewscnt
Articole similare