Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici acum nu l-au uitat: "A jucat şi acum patru ani". Cine e jucătorul român care i-a speriat pe feroezi: "E foarte puternic"

Nici acum nu l-au uitat: "A jucat şi acum patru ani". Cine e jucătorul român care i-a speriat pe feroezi: "E foarte puternic"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României va întâlni Insulele Feroe în cea de-a doua etapă din preliminariile pentru Euro 2020. Meciul va fi marţi, de la ora 21:45, pe stadionul CFR-ului.

Ultimele două întâlniri directe dintre România şi Insulele Feroe au avut loc în 2015, în campania de calificare pentru Euro 2016. În meciul tur, Keşeru a marcat unicul gol al partidei de la Ploieşti, apoi tricolorii s-au impus cu 3-0 în deplasare şi au obţinut calificarea la turneul final din Franţa.

"Pe teren, cel mai periculos adversar aş spune că este Keşeru. El a jucat şi acum patru ani şi este un jucător puternic. Dar am văzut că în multe meciuri vine de pe bancă. De fiecare dată îl văd, atunci când intră, pentru că este foarte puternic. Dar cred că de data asta va fi în primul 11.

Nu ar fi prima oară când jucăm în deplasare şi lumea ar spune că vom pierde la o diferenţă mare. Cred că asta s-a spus şi acum patru ani, iar noi am avut o prestaţie foarte bună şi în ultimele 15 minute am forţat egalarea. Sper că le vom pune probleme românilor în acest meci. Cred că naţionala României e la mijlocul fotbalului european. E o echipă tânără, probabil e în curs de a ajunge în top, dar asta timpul va arăta. Cred că jumătate din jucătorii mei nu sunt profesionişti. Opt sau nouă" , a declarat selecţionerul Insulelor Feroe, Lars Olsen.

În primul meci din actuala campanie de calificare, reprezentativa Insulelor Feroe a cedat în deplasarea din Malta, scor 1-2. Cu acelaşi rezultat s-a încheiat şi meciul pe care tricolorii lui Cosmin Contra l-au pierdut în Suedia.

Afla mai multe despre: romaniainsulele feroeeuro 2020 

viewscnt
Articole similare