Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici măcar Vasi Geambazi nu-i mai poate salva! Ei sunt fotbaliştii care îşi iau ADIO de la FCSB. Becali renunţă la nume grele, după un sezon dezamăgitor

Nici măcar Vasi Geambazi nu-i mai poate salva! Ei sunt fotbaliştii care îşi iau ADIO de la FCSB. Becali renunţă la nume grele, după un sezon dezamăgitor

FCSB

Comentarii

FCSB mai poate câştiga titlul doar dacă Viitorul o încurcă în ultima etapă pe CFR Cluj, iar sezonul dezamăgitor va produce o remaniere aproape totală în lotul roş-albaştrilor.

Chiar dacă a anunţat, în mai multe rânduri, că nu mai este implicat la echipă şi că toate deciziile sunt luate de Vasi Geambazi, patronul din acte al FCSB-ului, Gigi Becali rămâne în continuare omul care stabileşte strategia clubului pe toate planurile.

Enervat de modul în care s-au desfăşurat lucrurile în campionat şi de posibilitatea ca FCSB să bifeze al treilea an consecutiv fără titlu, Becali va ”curăţa” lotul steliştilor după ultima etapă de campionat.

Ionuţ Larie a fost trecut deja în ”rezervă” şi se va despărţi de FCSB după ultimul fluier al meciului cu Astra. Fotbalistul a acceptat să-şi rezilieze contractul şi poate semna cu o altă echipă din această vară. În aceeaşi situaţie şi Arthur Jorge, fotbalist ”dispărut” din planurile lui Dică de foarte multă vreme.

Denis Alibec şi-a compromis şansele de a continua în roşu şi albastru, după o nouă ceartă violentă cu Nicolae Dică. Cum antrenorul are şanse mari să continue chiar dacă ratează titlul, atunci Alibec are deja bagajele făcute.

Valerică Găman va îmbogăţi lista plecărilor cu greutate. Fundaşul a fost adus ca o mare salvare pentru centrul defensivei, dar evoluţiile sale modeste i-au dezamăgit teribil pe Becali şi Dică. Apărarea a rămas în grija lui Planici şi Bălaşa, iar la nevoie a fost ”forţat” Momcilovici în zona centrală. Rămâne de văzut dacă Găman se va înţelege cu Becali pentru o reziliere amiabilă.

Două semne de întrebare la Budescu şi Gnohere. Singurii fotbalişti pe care Becali vrea să-i dea pe sume importante sunt Budescu şi Gnohere. Pe primul ar dori să-l cedeze tot din cauza relaţiei proaste pe care acesta o are cu Dică, dar nu concepe o ofertă mai mică de trei milioane de euro, atât cât e clauza de reziliere, în timp ce ”Bizonul” şi-ar dori să încerce o aventură în zona Arabiei Saudite pentru a se ”rezolva” financiar.

TREI NUME LA FINAL DE CONTRACT. DOAR UNUL PRELUNGEŞTE

Cristi Tănase, Eduard Stăncioiu şi Filipe Teixeira sunt oamenii ale căror înţelegeri cu FCSB sunt scadente la 30 iunie 2018. În cazul lui Dodel şi al lui Stăncioiu lucrurile sunt clare, cei doi fiind deja anunţaţi că nu vor mai rămâne şi pentru sezonul următor.

Singura necunoscută este cea a lui Teixeira. Becali ezită să-i prelungească înţelegerea din cauza salariului mult prea mare pe care îl are veteranul. 20.000 de euro pe lună câştigă Teixeira, iar Becali i-ar mai oferi un sezon dacă fotbalistul ar accepta să primească doar 12.000 de euro pe lună.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalivasi geambaziechipa,  

viewscnt
Articole similare