Experiențe împreună.
You are here:

"Niciunul nu vorbea engleză, iar eu aveam doar costumul de baie pe mine!" Scene incredibile după finala UCL: Kinsey Wolanski, băgată în celulă cu 10 suspecţi

"Niciunul nu vorbea engleză, iar eu aveam doar costumul de baie pe mine!" Scene incredibile după finala UCL: Kinsey Wolanski, băgată în celulă cu 10 suspecţigalerie foto

Diverse

Comentarii

Fotomodelul Kinsey Wolanski a cunoscut celebritatea peste noapte după ce a pătruns pe gazon în timpul finalei UEFA Champions League, iar tânăra de 22 de ani face acum dezvăluiri despre evenimentele petrecute după ce a fost scoasă de forţele de ordine de pe teren.

Kinsey a ajuns în arestul poliţiei din Madrid şi nu a avut deloc parte de un tratament preferenţial.

Îmbrăcată doar în costumul de baie cu care intrase pe teren, tânăra a primit doar un halat de spital pentru a se acoperi şi, conform propriilor spuse, a fost dusă într-o celulă unde erau închişi 10 suspecţi de infracţiuni comise în Madrid.A fost eliberată după câteva ore, iar acum e convinsă că totul a meritat, în condiţiile încare a câştigat peste două milioane de fani pe Instagram, iar contul personal poate deveni acum o sursă importantă de venit.

"Niciunul dintre ei nu vorbea engleză, iar eu purtam doar costumul de baie şi un sorţ de spital pe care mi-l dăduse unul din agenţii de pază după ce am fost scoasă de pe gazon. A fost puţin inconfortabil, dar a făcut parte din această experienţă...", a povestit Kinsey Wolanski, convinsă că a făcut cea mai bună "mutare" pentru cariera ei."Până la 30 de ani vreau să fac suficient de mulţi bani pentru a ieşi la pensie! După ce am ieşit din închisoare am ajuns de la 300.000 de fani la peste două milioane. Nu poţi cumpăra o asemenea publicitate! Brusc am devenit faimoasă pe tot globul şi ofertele au început să curgă. Cred că n-am făcut vreun rău cuiva! A fost doar distracţie", a mai spus tânăra, citată de The Sun.

GALERIE FOTO

viewscnt
Articole similare