Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Grigore n-a venit la flash-interviu după ce i s-a făcut rău la finalul meciului Rapid - Csikszereda 1-3! Mihai Iosif: "Nu se simte bine, e sleit de puteri!". Ce a spus despre meci

Nicolae Grigore n-a venit la flash-interviu după ce i s-a făcut rău la finalul meciului Rapid - Csikszereda 1-3! Mihai Iosif: "Nu se simte bine, e sleit de puteri!". Ce a spus despre meci

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif, antrenorul secund al Rapidului, a fost cel care a reacţionat la finalul înfrângerii suferite de giuleşteni împotriva celor de la Csikszereda, 1-3 pe teren propriu, deoarece lui Nicoale Grigore, antrenorul principal, s-a simţit rău după fluierul final al partidei.

Rapid a fost învinsă de Csikszereda la Buftea, 1-3, şi echipa lui Nicolae Grigore continuă fără victorie în startul de an din Liga 2. Până acum, Rapid are două egaluri, cu Gloria Buzău (0-0) şi cu Ripensia (2-2), şi o înfrângere suferită acum împotriva celor de la Csikszereda.

Mihai Iosif a venit la flash-interviu pentru că Nicolae Grigore nu s-a simţit bine după meci, iar secundul Rapidului a spus că echipa alb-vişinie îşi va juca şansa pentru promovare până la capăt, indiferent de rezultatele pe care le-a obţinut până acum.

"Am venit eu, din cauza faptului că Grig nu se simte bine, nu sunt sub nicio formă vreo săgeată sau la înaintare. Efectiv, a trăit meciul la intensitate maximă şi nu se simte bine. (...) Se simte sleit de puteri total, pentru că a trăit meciul la o intensitate foarte mare, iar el e nu doar colegul meu, ci şi prietenul meu foarte bun", a spus Mihai Iosif, după meci.

În ceea ce priveşte forma Rapidului şi rezultatele, antrenorul a spus: "Nu mi le explic, chiar nu ni le explicăm. Suntem supăraţi şi prea multe nu sunt de spus. Cu siguranţă e în pericol, dar ne vom juca şansa până la capăt, atât pentru play-off, cât şi pentru promovare. Sub nicio formă nu vom abandona, asta categoric. Să câştigăm, aia trebuie schimbat", a conchis Iosif.

Afla mai multe despre: rapidmihai iosifliga 2reactie 

viewscnt
Articole similare