Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Stanciu, prima reacţie după transferul la Damac: „V-aş ruga să respectaţi asta!”

Nicolae Stanciu, prima reacţie după transferul la Damac: „V-aş ruga să respectaţi asta!”
Comentarii

Nicolae Stanciu (30 de ani) a oferit prima reacţie după ce s-a transferat la Damac, în Arabia Saudită.

Nicolae Stanciu, prima reacţie după transferul la Damac: „V-aş ruga să respectaţi asta!”

După ce a făcut senzaţie în China, unde a reuşit să câştige titlul alături de Wuhan Three Towns, Nicolae Stanciu a schimbat echipa şi cultura, ajungând în Arabia Saudită, la Damac.

Prezent la conferinţa de presă premergătoare meciului dintre România şi Israel, mijlocaşul a fost întrebat despre acest subiect, însă a preferat să nu facă niciun comentariu momentan, mintea sa fiind doar la meciul echipei naţionale.

„V-aş ruga să-mi respectaţi decizia, de nu a vorbi despre acest lucru (n.r. transferul la Damac). Îmbrac acest tricou în momentul de faţă, nu aş vrea să vorbesc despre asta acum. Cu cel mai mare drag, după meciul naţionalei, voi vorbi şi despre subiectul ăsta", a spus Nicolae Stanciu, la conferinţa de presă dinaintea meciului România - Israel.

Jackpot! Nicolae Stanciu va câştiga o sumă impresionantă în Arabia Saudită, după transferul de la Wuhan Three Towns

Nicolae Stanciu (30 de ani) schimbă echipa, de la Wuhan Three Towns la Damac, în Arabia Saudită, mutare rezolvată în cantonamentul naţionalei dinaintea dublei cu Kosovo şi Israel din preliminariile EURO 2024. Decarul României se va umple de bani la a doua experienţă în zona Golfului.

Damac, echipa lui Cosmin Contra din Arabia Saudită, a obţinut semnătura lui Nicolae Stanciu, decarul naţionalei României, care va câştiga o sumă impresionantă de bani în noua aventură din zona Golfului. Românul a mai fost arabi, la Al Ahli, care l-a cumpărat în trecut de la Sparta Praga.

Anamaria Prodan, agentul lui Nicolae Stanciu, a dezvăluit că jucătorul va încasa anual două milioane de euro, sumă la care se adaugă şi bonusuri, conform Fanatik.

"Am tot vorbit cu Nicolae Stanciu în ultima perioadă. Mi-a spus că vrea să vină mai aproape de casă, să fie cât mai aproape de familie. Acesta este principalul motiv pentru care s-a transferat la Damac. Am spus-o, mă repet. Nicolae Stanciu este cel mai bun jucător de fotbal al României în acest moment", a spus Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: nicolae stanciudamacechipa nationalatransfer 

viewscnt
Articole similare