Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolo Napoli, la al optulea mandat la FC U Craiova! Fanii nu au primit bine vestea: ”Lăsaţi-ne!” + ”Pleacă Mititelu! Pleacă Napoli!”

Nicolo Napoli, la al optulea mandat la FC U Craiova! Fanii nu au primit bine vestea: ”Lăsaţi-ne!” + ”Pleacă Mititelu! Pleacă Napoli!”galerie foto

FC U Craiova

Comentarii

Nicolo Napoli s-a întors la Craiova şi are să îşi înceapă al optulea mandat la FC U.

Eugen Trică glumea că îşi doreşte să ajungă la fel ca Nicolo Napoli, dar poate italianul l-a luat în serios. Tehnicianul de 59 de ani revine în Bănie pentru un al optulea mandat, în timp ce fostul antrenor are doar patru.

Deşi nu a fost anunţat oficial încă, Napoli şi-a făcut apariţia la Craiova, unde s-a întâlnit cu fanii din Peluza Sud, care nu l-au primit bine.

Tehnicianul italian nu mai este dorit la echipă, având în vedere că a mai avut şapte şanse anterior şi de fiecare dată a fost nevoit să plece de la club.

Nicolo Napoli, la al optulea mandat la FC U Craiova

Ne-am săturat de telenovela asta, vii, pleci! Nu avem nimic cu tine personal, nu avem nimic cu tine ca om. Dar nu mai vrem. Ne-am săturat.

Îţi asumi dacă semnezi. Lasă-ne, frate! Lăsaţi-ne...”, i-a spus Sorin Chipeşu, unul dintre liderii galeriei, lui Napoli, confrom gsp.ro.

Suporterii olteni au mai afişat şi bannere cu atacuri la adresa familiei Mititelu şi lui Nicolo Napoli, inscripţionate ”Afară Mititelu! Afară Napoli!”.

Cei din Peluza Sud vor ca actuala conducere să vândă clubul şi să încheie într-un final perioada la clubul lor iubit, Mititelu fiind patronul echipei încă din 2005.

Venit prima dată la Craiova în urmă cu mai bine de 17 ani, Nicolo Napoli a mai condus-o pe FC U în 2004, 2007-2009, 2011, 2013-2014, 2017, 2018-2019 şi 2020.

În cariera sa de antrenor, Napoli le-a mai condus pe Moncalieri, Vado, Orbassano, FC Braşov, Astra, Turnu-Severin şi Poli Iaşi.

Deşi ca antrenor nu a avut parte de o carieră notabilă, cariera sa de jucător a fost mult mai remarcabilă.

Născut la Palermo, italianul şi-a început cariera la Messina şi a mai trecut pe la Cavese, Benevento, Juventus, Cagliari şi Reggina.

Singurele două trofee ridicate de fostul fundaş dreapta au fost Cupa Italiei şi Cupa UEFA, câştigate alături de ”Bătrâna Doamnă” în sezonul 1989/1990.

Afla mai multe despre: nicolo napoli 

viewscnt
Articole similare