Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Niculae, Maftei şi Munteanu s-au asociat şi au pus pe picioare primul after school din fotbalul românesc. De unde le-a venit ideea

Niculae, Maftei şi Munteanu s-au asociat şi au pus pe picioare primul after school din fotbalul românesc. De unde le-a venit ideea

Superliga

Comentarii

Marius Niculae (40 de ani), Vasile Maftei (40) şi Cătălin Munteanu (42) s-au asociat şi au pus pe picioare un proiect foarte promiţător: primul after school din fotbalul românesc!

Niculae, Maftei şi Munteanu au susţinut o conferinţă de presă în care au prezentat proiectul.

„Este un proiect unic în România. Mai pe româneşte, meditaţie în fotbal, se lucrează suplimentar ceea ce nu se lucrează la şcolile şi academiile de fotbal, pentru că echipele au prea mulţi jucători. 

În programul nostru vor fi grupe de 4 până la 6 jucători, noi le vom explica copiilor lucruri în funcţie de poziţiile pe care am jucat. Îi vom antrena, le vom împărtăşi din experienţa noastră. 

Eu voi lucra cu atacanţii, Cătălin Munteanu cu mijlocaşii, Vasile Maftei cu fundaşii”

Eu voi lucra cu atacanţii, Cătălin Munteanu cu mijlocaşii, Vasile Maftei cu fundaşii, vor veni şi Răzvan Stanca şi Florin Matache ca antrenori de portari. Se vor alătura programului şi alte nume. Pe parte fizică, vine tatăl meu, care are o experienţă foarte mare în acest domeniu”, a spus Niculae.

Niculae a explicat de unde a pornit ideea: „Nepotul meu este la o academie de fotbal şi am văzut că nu se ocupa nimeni de el, jucătorii se antrenau la grămadă, ceea ce nu e OK. Dacă copilul nu porneşte îndrumat corect, va fi foarte greu să recupereze mai târziu. Cei mai mulţi, între 15 şi 19 ani, se lasă de fotbal. Tocmai din această cauză, că nu sunt îndrumaţi corect încă de la început, deşi au pasiune”.

„Antrenorii nu pot perfecţiona anumite situaţii, vorbesc de tehnică individuală, aici ne vom axa foarte mult”

„Încercăm prin acest proiect să facem un alt tip de antrenament pentru copii. Cum a zis şi Marius, la echipele unde activează ei, antrenorii nu pot perfecţiona anumite situaţii, vorbesc de tehnică individuală, aici ne vom axa foarte mult. Copiii au nevoie de susţinere, cred că prin experienţa noastră putem să îi aducem la un nivel mai bun decât sunt ei în momentul de faţă”, a declarat şi Vasile Maftei.

CUM SE VA DESFĂŞURA 

„Vor fi grupe de 4-6 copii, o dată pe săptămână. Un pachet conţine 4 şedinţe, abia apoi îi vom putea face un raport fiecărui copil în parte. Şedinţele se vor face pe terenul de iarbă Piţi Varga din complexul sportiv Dinamo şi pe terenul sintetic acoperit din baza complexului Ilie Năstase - Ciprian Marica. Cu aceste baze avem semnate contracte”.

„Este o mină de aur pentru Gigi Becali” Jucătorul de la FCSB care îi va umple conturile patronului

Afla mai multe despre: marius niculaeafter schoolvasile maftei 

viewscnt
Articole similare