Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicuşor Bancu, criză de nervi după egalul cu U Cluj: „Degeaba avem VAR! Vom fi în play-off cu siguranţă”

Nicuşor Bancu, criză de nervi după egalul cu U Cluj: „Degeaba avem VAR! Vom fi în play-off cu siguranţă”
Comentarii

Universitatea Craiova a făcut doar egal cu U Cluj, scor 2-2, în Bănie.

Reacţia lui Nicuşor Bancu după meciul cu U Cluj

După meci, Nicuşor Bancu a răbufnit şi a criticat dur abritrajul.

„Este foarte greu de digerat acest rezultat, dar aşa este când joci împotriva la 14 persoane. Este greu. Tot timpul se dă penalty chiar dacă nu este. Când noi avem, nu verifică. Şi noi am greşit, dar am pierdut pe mâna arbitrilor.

Puteam închide meciul, dar am început slab repriza secundă. Am primit gol repede şi s-a schimbat soarta după acel penalty gratuit. El s-a întins după minge, a căzut pe spate şi a dat penalty. Asta este, foarte bine, îl felicit pe domn arbitru. Mă aşteptam să îmi dea şi roşu. Eu nu l-am faultat pe ăla şi îmi dă galben.

Acum să îmi anuleze FRF galbenul, din cauza lui o să stau dacă mai iau un galben. Nu îmi convine să fiu suspendat pentru că greşesc ei. Sunt patru arbitri şi nu văd, VAR-ul e degeaba.

Nu se complică situaţia, vom fi în play-off cu siguranţă. Am încredere în echipă. Dacă nu suntem în play-off, voi fi eu vinovat şi voi plăti. Echipa arată bine, dar nu putem juca împotriva arbitrajului la fiecare meci. Nu ne facem griji. Ştiu că putem prinde play-off-ul fără probleme.

Patronul poate să spună ce vrea. Nu este vina antrenorului, este vina noastră. Ai 2-0 la pauză şi te prezinţi aşa în a doua repriză. Plus că este greu să joci împotriva tuturor. Este normal ca suporterii să fie supăraţi. Pierzi puncte, pierzi bani, este frustrant”, a spus Nicuşor Bancu la finalul meciului.

Afla mai multe despre: nicusor bancuuniversitatea craiovau cluj 

viewscnt
Articole similare