Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nistor, nemulţumit după ce a câştigat Cupa României: ”Asta e, aşa au văzut domnii mai în vârstă”

Nistor, nemulţumit după ce a câştigat Cupa României: ”Asta e, aşa au văzut domnii mai în vârstă”

Cupa României

Comentarii

Finala Cupei dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova a fost un meci fascinant, puternic disputat, cu oltenii câştigând în final. 3-2 s-au impus baieţii lui Ouzounidis, în urma prelungirilor, după 1-1 în primele 90 de minute.

Craiova a reuşit să ridice a opta Cupă a României din istoria clubului, iar întreaga echipă a fost extaziată de performanţa reuşită. Oltenii au trăit periculos finala cu Astra, dar s-au impus în cele din urmă şi au adus trofeul înapoi în Bănie.

Nistor, nemulţumit după ce a câştigat Cupa României

Cel mai bun om de pe teren a fost Dan Nistor, care a marcat un gol magnific şi a oferit pasele decisive la celelalte două reuşite ale oltenilor. Pe scurt, acesta a fost implicat crucial în fiecare fază ofensivă de succes a Craiovei, dar a pierdut titlul de om al meciului în favoarea lui Vali Gheorghe.

”Cred că meritam victoria în primele 90 de minute, deoarece am dominat jocul, ne-am creat şi foarte multe ocazii. Ne bucurăm că am câştigat şi că am adus a opta Cupă în Bănie. Mi-am adus aminte, azi la prânz am vorbit cu băiatul meu şi mi-a zis că dacă nu marchez astăzi nu mai am ce să caut acasă.

Şi mi-a venit acea idee în momentul acela, mi-am făcut mingea un pic în faţă şi am şutat. Două assisturi şi un gol, cred că am fost şi omul meciului. (n.r. din păcate acest titlu s-a dat altui jucător) Asta este, mergem mai departe. Cred că trebuia să mai dau două goluri şi două pase de gol. Asta e, aşa au văzut domnii mai în vârstă.

Parcă întineresc, sunt ca vinul. Din ce în ce mai vechi, din ce în ce mai bun. Mă bucur că pot să alerg, că pot să ajut echipa şi sper să nu mă opresc aici”, a declarat Dan Nistor.

Afla mai multe despre: cupa românieidan nistoruniversitatea craiovaastra craiova 

viewscnt
Articole similare