Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi detalii despre colaborarea dintre Simona Halep şi Thierry Van Cleemput: "Nu poţi schimba ceva aşa repede"

Noi detalii despre colaborarea dintre Simona Halep şi Thierry Van Cleemput: "Nu poţi schimba ceva aşa repede"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a sosit la Doha împreună cu noul său antrenor Thierry Van Cleemput, care până luna trecută l-a pregătit pe compatriotul său David Goffin, aceasta fiind primul lot turneu de la începerea colaborării.

"L-am admirat mereu pe Goffin, pentru că îmi place jocul său şi faptul că se mişcă mult pe teren. Ne-am antrenat împreună doar o săptămână şi nu poţi schimba ceva aşa repede. E o persoană bună şi abia aştept să lucrăm împreună şi să vedem cum va fi", a precizat Halep.

Noul antrenor al Simonei a declarat în urmă cu câteva săptămâni, când a venit în România: "Am cunoscut-o în Australia pe Simona şi am stat de vorbă. Darren îmi este prieten bun, îl apreciez mult. Urmează să o cunosc mai bine pe Simona, trebuie să-mi formez o parere despre ea. Simona si Darren au avut o experienţă minunată, au avut performanţe uriaşe împreună"

Simona Halep a încheiat la sfârşitul anului trecut colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill. Jucătoarea de tenis, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, este direct acceptată în turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Doha. În optimi, ea va evolua cu Lesia Ţurenko (Ucraina), locul 24 WTA.

 

Afla mai multe despre: thierry van cleemputsimona halepantrenordecizietenisdoha 

viewscnt
Articole similare