Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi detalii despre revenirea lui Ansu Fati pe teren. În ce stare se află "wonderkid-ul" Barcelonei după accidentare

Noi detalii despre revenirea lui Ansu Fati pe teren. În ce stare se află "wonderkid-ul" Barcelonei după accidentare

FC Barcelona

Comentarii

Ansu Fati (18 ani), "perla" Barcelonei, se află pe drumul cel bun spre recuperea completă după o accidentare suferită în octombrie 2020, la un meci cu Betis.

După două operaţii la meniscul genunchiului drept, în urma cărora acesta i-a fost îndepărtat, Ansu Fati a încept procesul de recuperea. Drumul spre revenirea pe teren a început acum câteva luni, iar senzaţiile starului catalan sunt foarte bune. Fati va fi gata să participe în presezon cu Barcelona, aşa cum a sperat după a doua operaţie la genunchi.

Doctorii i-au dat voie lui Ansu Fati să se antreneze cu grupul de pe 12 iulie. Acesta se simte bine şi va începe cu antrenamente uşoare, iar gradul de dificultate a acestora va creşte treptat.

Ansu Fati e omul cu care Barcelona speră să-l înlocuiască pe Leo Messi, starul catalan care tocmai a împlinit 34 de ani şi se apropie de retragere. Fati începuse sezonul trecut excelent, înainte să se accidenteze. "Wonderkid-ul" de pe Camp Nou a marcat cinci goluri şi a livrat patru pase de gol în 10 meciuri jucate în toate competiţiile sezonului trecut.

Afla mai multe despre: barcelonaansu fatiaccidentarerecupereadetalii 

viewscnt
Articole similare