Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher: "Vă pot asigura că este conştient"

Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher: "Vă pot asigura că este conştient"

Formula 1

Comentarii

Michael Schumacher, în vârstă de 50 de ani, este spitalizat la Paris, la serviciul de chirurgie cardio-vasculară. Fostul pilot de Formula 1 se află la unitatea Georges-Pompidou (Paris XVème), la medicul Philippe Menasché (69 de ani).

El va urma un tratament cu "perfuzii de celule suşe care sunt răspândite în organism pentru a obţine o acţiune antiinflamatorie sistematică".

LeParisien reproduce o afirmaţie a unui angajat al spitalului menită să dezvăluie noi informaţii despre starea pilotului: "Da, eu mă îngrijesc de el... Şi vă pot asigura că este conştient".

Această informaţie nu ridică vălul cu privire la starea exactă de sănătate a germanului. Dar ne oferă o nouă perspectivă asupra stării de sănătate a fostului pilot.

Din informaţiile apărute în presa franceză, Michael Schumacher este conştient şi poate primi vizite. Jean Todt, preşedintele FIA şi bun prieten cu fostul pilot de Formula 1 a trecut pe la fostul pilot german şi a stat alături de acest preţ de 45 de minute.

Michael Schumacher a suferit o accidentare la cap la un accident de schi în 29 decembrie 2013 şi de atunci nu a mai fost văzut în public.

Fostul pilot de la Ferrari este tratat la casa lui din Elveţia, însă există foarte puţine informaţii legate de recuperarea lui.

Afla mai multe despre: michael schumacher 

viewscnt
Articole similare