Experiențe împreună.
You are here:

Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher: "Vă pot asigura că este conştient"

Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher: "Vă pot asigura că este conştient"

Formula 1

Comentarii

Michael Schumacher, în vârstă de 50 de ani, este spitalizat la Paris, la serviciul de chirurgie cardio-vasculară. Fostul pilot de Formula 1 se află la unitatea Georges-Pompidou (Paris XVème), la medicul Philippe Menasché (69 de ani).

El va urma un tratament cu "perfuzii de celule suşe care sunt răspândite în organism pentru a obţine o acţiune antiinflamatorie sistematică".

LeParisien reproduce o afirmaţie a unui angajat al spitalului menită să dezvăluie noi informaţii despre starea pilotului: "Da, eu mă îngrijesc de el... Şi vă pot asigura că este conştient".

Această informaţie nu ridică vălul cu privire la starea exactă de sănătate a germanului. Dar ne oferă o nouă perspectivă asupra stării de sănătate a fostului pilot.

Din informaţiile apărute în presa franceză, Michael Schumacher este conştient şi poate primi vizite. Jean Todt, preşedintele FIA şi bun prieten cu fostul pilot de Formula 1 a trecut pe la fostul pilot german şi a stat alături de acest preţ de 45 de minute.

Michael Schumacher a suferit o accidentare la cap la un accident de schi în 29 decembrie 2013 şi de atunci nu a mai fost văzut în public.

Fostul pilot de la Ferrari este tratat la casa lui din Elveţia, însă există foarte puţine informaţii legate de recuperarea lui.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe