Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi mutări la Dinamo. Cine va fi noul administrator special după înlăturarea lui Vlad Iacob

Noi mutări la Dinamo. Cine va fi noul administrator special după înlăturarea lui Vlad Iacob

Dinamo București

Comentarii

Dinamo şi-a ales noul administrator special, după ce Vlad Iacob va fi demis din funcţie.

Cine va fi noul administrator special de la Dinamo

Eugen Voicu, acţionar majoritar la Dinamo, a precizat cine îl va înlocui pe Vlad Iacob în funcţia de administrator special, după ce a oferit explicaţii în legătură cu actualul oficial al clubului din Ştefan cel Mare.

Concret, Andrei Nicolescu, cel care este şi acţionar, va prelua postul de administrator special.

„Pe 17 august avem Adunarea Generală care un singur punct pe ordinea de zi: revocarea administratorului special şi numirea unui nou administrator special. Va fi o altă adunare mai târziu în care vom aproba şi o majorare de capital social, dar termenul e undeva în octombrie-noiembrie.

E foarte probabil ca noul administrator special să fie Andrei Nicolescu. Legea permite acest lucru. Nu va mai fi creditor (n.r. Nicolescu a creditat Dinamo cu aproximativ 100.000 euro, în august 2022). Eu îl văd pe el numărul 1 în club.

E o problemă de a lucra în echipă, stilul poate nu i se potriveşte lui Vlad Iacob şi trebuie schimbat. Apreciem tot ce a făcut, munceşte mult pentru club, dar trebuia să înţeleagă şi să facă echipă”, a spus Voicu la Prosport.

„Totul a plecat de la lipsa de respect a LPF, iar Dinamo n-a vrut să amâne!” MM Stoica a explicat de ce FCSB este nevoită să joace pe „Arcul de Triumf” derby-ul cu marea rivala | EXCLUSIV

MM Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, a explicat de ce meciul nu s-a amânat şi mai ales de ce stadionul „Arcul de Triumf” a rămas singura opţiune a FCSB-ului pentru acest meci.

„Totul a plecat de la lipsa de respect a LPF faţă de noi şi Dinamo. Sunt etape de sezon regular, cinci etape nu se putea juca pe Arena Naţională şi bineînţeles că era o solicitare logică, trei meciuri să fie programate în următoarele 25 de etape. Meciul a căzut în etapa a doua, FCSB - Dinamo.

Având în vedere toate tergiversările astea şi faptul că pe Arc pot fi multe probleme de organizare şi doar pe Arena Naţională Dinamo ar fi avut 8.000 de suporteri... Acum Dinamo va avea 300, iar Dinamo n-a vrut să amâne. De ce m-am zbătut pentru amânare? Respect suporterii noştri, dar şi pe cei de la Dinamo şi era normal să se desfăşoare pe un stadion pe care să încapă pe 30-40.000 de spectatori, nu neapărat pe Ghencea.

De ce nu s-a jucat? Nu au vrut Dinamo şi LPF. De asta ne pedepseşte acum să jucăm acum pe Arc? De ce nu vrei să joace 40.000 de oameni la meci? Ăsta e respect pentru fotbal? Spectatorul e cel mai minimalizat de cei de la CSA, de cei de la LPF”, a explicat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dinamoadministrator specialandrei nicolescu 

viewscnt
Articole similare