Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Noi, românii, avem talent!". Părerea lui Ilie Năstase după meciul dintre Simona Halep şi Bianca Andreescu

"Noi, românii, avem talent!". Părerea lui Ilie Năstase după meciul dintre Simona Halep şi Bianca Andreescu

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 5 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-3, pe jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, numărul 4 mondial, în prima etapă a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, de la Shenzhen.

"Nu e edificator un astfel de meci pentru a spune cine e mai în formă acum. A fost o partidă superbă în care s-a văzut plusul de experienţă al Simonei, dar mi-a plăcut mult şi cum a gestionat Andreescu situaţiile dificile. Halep a recepţionat foarte bine toate mesajele transmise de Cahill şi asta s-a văzut pe teren. A căpătat şi mai multă încredere în ea şi a uzat-o pe Andreescu chiar pe punctele mai slabe. Simona nu s-a grăbit şi a construit cu migală punctele, asta înseamnă o capacitate de reacţie extraordinară.

Eu cred că ele două se vor reîntâlni în finală, acolo se va da marea bătălie, eu asta îmi doresc. Cred că toţi românii îşi doresc asta. La un astfel de turneu contează cel mai mult cum îşi vor valorifica resursele fizice. Andreescu are un viitor frumos în faţă, dar mai are multe puncte de îmbunătăţit. Noi, românii, avem talent!" , a declarat Ilie Năstase pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: simona halepteniswta 

viewscnt
Articole similare