Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Norvegienii nici nu vor să audă de varianta pierderii meciului cu România la masa verde: "Suntem nevinovaţi!". Pe ce se bazează în aşteptarea deciziei UEFA

Norvegienii nici nu vor să audă de varianta pierderii meciului cu România la masa verde: "Suntem nevinovaţi!". Pe ce se bazează în aşteptarea deciziei UEFA

Echipa națională

Comentarii

Norvegienii nu acceptă să piardă meciul cu România la masa verde, după ce n-au putut face deplasarea la Bucureşti fiind împiedicaţi de protocolul anti-COVID din Norvegia. Unul dintre oficialii Federaţiei Norvegiene de Fotbal a vorbit despre situaţia iscată ca urmare a unui caz pozitiv de Coronavirus în lotul nordicilor.

Autorităţile sanitare din Novergia n-au dat voie lui Haaland şi compania să zboare spre Bucureşti pentru meciul din Liga Naţiunilor care ar fi trebuit să se dispute duminică, 15 noiembrie, după ce a fost găsit un caz pozitiv de COVID-19 în sânul echipei. Omar Abdellaoui a fost depistat pozitiv, astfel că norvegienilor nu li s-a mai permis să zboare.

Nils Fisketjonn, directorul de competiţii din cadrul federaţiei nordice a spus că echipa nu ar trebui să piardă meciul la masa verde.

"Noi suntem de părere că meciul trebuie reprogramat. Dacă nu se poate, atunci ar trebui tras la sorţi rezultatul: 1-0, 0-0 sau 0-1. Dacă niciuna dintre echipe nu poate fi învinovăţită pentru anularea meciului, aceasta este alternativa, iar noi spre asta mergem.



Suntem nevinovaţi în această situaţie, fiind obligaţi să intrăm în carantină. "Noi credem că UEFA va putea lua o decizie mâine (n.r - miercuri, ziua în care se joacă ultimele meciuri din grupă). Cazul a fost transferat deja la Comisia de Apel a UEFA, iar acolo se va lua direct decizia", a mai spus Fisketjonn."
, spune Nils Fisketjonn, directorul de competiţii din cadrul Federaţiei Norvegiene de Fotbal, pentru VG.

Naţionala României trebuia să joace cu Norvegia pe 15 noiembrie, în penultimul meci din grupa de Liga Naţiunilor, însă partida a fost anulată de UEFA după cazul de COVID-19 din echipa nordicilor şi imposibilitatea acestora de a face deplasarea la Bucureşti.

Afla mai multe despre: norvegiaromanialiga natiunilorrezultatuefaanulare 

viewscnt
Articole similare