Experiențe împreună.
You are here:

Noua senzaţie din campionat a refuzat transferul la FCSB şi a ales o altă echipă din Liga 1! Mesaj pentru Gigi Becali: "Nu mă interesează banii"

Noua senzaţie din campionat a refuzat transferul la FCSB şi a ales o altă echipă din Liga 1! Mesaj pentru Gigi Becali: "Nu mă interesează banii"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, i-a oferit un contract pe cinci ani lui Andrei Dumiter (22 de ani), de la Sepsi, dar atacantul a refuzat. Acum, jucătorul a vorbit despre decizia sa într-un interviu acordat Telekom Sport. Jucătorul ţinteşte un transfer în străinătate.

De ce Dumiter a refuzat transferul la FCSB

FCSB rămâne cu trei fotbalişti transferaţi în această vară: Stipe Vucur, Alexandru Creţu şi Andrei Cordea. Andrei Dumiter a refuzat să plece de la Sepsi, deşi Gigi Becali făcuse o ofertă cu care conducătorii de la Sfântu Gheorghe au fost de acord. 

"Am avut timp să stau să reflectez asupra carierei mele şi cred că am luat cea mai bună decizie să rămân la Sfântu Gheorghe şi să încep să-mi construiesc cariera cu adevărat. Mi-am dorit să rămân la Sfântu Gheorghe şi asta fost cel mai important pentru mine, a fost decizia luată cu oamenii din jurul meu şi cred că e cea mai bună opţiune. În ultimul moment m-am răzgândit, era să mă duc, dar stând bine şi analizând situaţia cu familia, am luat decizia să rămân la Sfântu Gheorghe.

Pe cinci ani era contractul, era o perioadă îndelungată, dar înainte să refuz, nici n-am văzut contractul, adică am refuzat înainte să văd contractul. Nu mă interesează banii, eu vreau să-mi construiesc cariera şi cred că cel mai bun mediu este aici. 

Nu cred că o să regret, deoarece mi-am asumat şi atunci e mai uşor să treci peste anumite decizii. A fost 100% decizia mea. Nu m-a influenţat nimeni, nu au venit din stânga sau dreapta, au fost foarte multe discuţii, foarte multe tel, foarte multe păreri ascultate, dar decizia a fost a mea şi mi-o asum şi sunt sigur că nu am să o regret", a declarat Dumiter pentru Telekom Sport. 

Atacantul care măsoară 1.80 metri înălţime a susţinut că îşi doreşte să se transfere în străinătate şi că ar fi încântat să joace în prima ligă din Spania: "Prioritar pentru mine e să ajung afară, acolo e fotbalul adevărat, acolo îmi doresc să ajung. Visez să ajung în unul dintre primele cinci campionate şi, dacă se poate, mi-aş dori să ajung la o echipă din La Liga. Doi jucători pe care îi urmăresc mai atent sunt Suarez şi Lewandowski" a mai spus fotbalistul ofensiv de la Sepsi. 

Andrei Dumiter aşteaptă debutul în Europa

Sepsi OSK a terminat pe locul al patrulea în Liga 1 şi s-a calificat în turul secund preliminar Conference League, competiţie în care va avea o misiune grea, dacă vrea să prindă grupele. 

"Am venit pregătit, dornic să fac performanţă, mai ales că jucăm în Europa. Deabia aştept să debutez în Europa, dacă apelează antrenorul la mine, să ne facem treaba cât mai bine, să ne onorăm ţara. Vreau să facem o treabă cât mai bună, să ne claificăm cu orice adversar o să jucăm, vreau să mergem la victorie. Aşa trebuie să gândim şi trebuie să câştigăm, de asta jucăm fotbal", a mai spus Dumiter, atacantul care a refuzat oferta lui Gigi Becali. 

Dacă ar fi fost de acord cu transferul la FCSB, Dumiter ar fi avut asigurat postul de titular. În acest moment, Dinu Todoran nu are nicio variantă pentru centrul atacului. 

viewscnt
Articole similare
Dinamo i-a dat Stelei o lovitură de grație! Marea speranță a sportului românesc a ajuns...