Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul patron al lui Anderlecht regretă plecarea lui Stanciu: ”Eu n-am înţeles ce s-a întâmplat”

Noul patron al lui Anderlecht regretă plecarea lui Stanciu: ”Eu n-am înţeles ce s-a întâmplat”

Stranieri

Comentarii

Marc Coucke, noul patron al lui Anderlecht, este nemulţumit de modul în care conducerea clubului a tratat campania de transferuri din iarnă. Omul de afaceri susţine că jucători precum Stanciu, Hanni sau Harbaoui n-ar fi trebuit vânduţi.

Anderlecht are un sezon foarte slab, motiv pentru care şefii clubului au decis să facă unele modificări la nivelul lotului. Printre alţii, l-au vândut pe Stanciu la Sparta Praga, însă aceeai soartă au avut-o şi Hanni, Harbaoui şi Beric. Marc Coucke, cel care va prelua clubul de la 1 martie, spune că au fost decizii greşite, deoarece, spune el, cei patru jucători au demonstrat că sunt un real pericol pentru porţile adverse:

”Eu nu m-am implicat în fereastra de transferuri din iarnă. Pe de altă parte, n-am înţeles ce s-a întâmplat. Îmi pare rău, dar ăsta se cheamă management şi Anderlecht a avut o problemă cu marcarea golurilor, dar au vândut patru marcatori: Hanni, Stanciu, Harbaoui şi Beric”, a declarat Coucke, potrivit hln.be.

Omul de afaceri a vorbit şi despre planurile pe care le are cu Anderlecht. Spune că ar putea face câteva transferuri costisitoare, dar nu vrea să exagereze. Mai departe, îşi doreşte să crească veniturile clubului, dar nu din transferuri: ”Politica mea va fi diferită faţă de cea a actualei conduceri. Bilanţul nostru financiar nu poate depinde de transferuri. Dacă voi fi nebun? (n.r. cu transferurile) Nu, poate un pic la început, pentru că răbdarea nu este punctul meu forte. Veniturile trebuie să crească cu 10 milioane de euro, dar cheltuielile ar trebui să scadă cu 5 milioane”.

Afla mai multe despre: anderlechtmarc couckenicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare