Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul sezon din Formula 1 debutează pe 28 martie. Modificări în calendarul curselor

Noul sezon din Formula 1 debutează pe 28 martie. Modificări în calendarul curselor

Formula 1

Comentarii

Sezonul 2021 al Campionatului Mondial de Formula 1 ia startul pe 28 martie la Bahrain, pe circuitul Sakhir. Organizatorii au anunţat schimbări în calendarul curselor.

Dacă în anii anteriori sezonul de Formula 1 se inaugura odată cu MP de la Melbourne, pentru sezonul acesta organizatorii ar urma să reprogrameze cursa din Australia pentru a doua parte a calendarului competiţional. Motivul îl reprezintă pandemia de coronavirus.

Imola ar urma să preia locul liber, după mutarea Grand-Prix-ului australian. Circuitul ar fi la al doilea mare premiu găzduit, după revenirea de anul trecut.

Şi Marele Premiu al Chinei, de la Shanghai, programat între 11-13 aprilie va fi mutat în partea a doua a sezonului. GP-ul Portugaliei, programat iniţial între 23-25 octombrie, ar urma să fie mutat în locul cursei de la Shanghai.



Deocamdată se ştie doar data reprogramării weekend-ului din Australia, 18-21 noiembrie. Astfel, în 2021 vor fi 23 de curse, cu toate că etapa a 3-a nu are încă o gazdă stabilită. Sezonul ar urma să se încheie pe 5 decembrie, cu MP de la Abu Dhabi.

Afla mai multe despre: formula 1 

viewscnt
Articole similare