Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Noul van Basten" va juca la Real Madrid. Super jucătorul pe care i-l aduce Perez lui Zidane

"Noul van Basten" va juca la Real Madrid. Super jucătorul pe care i-l aduce Perez lui Zidane

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este la un pas de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor şi vrea să îşi asigure serviciile unuia dintre cei mai promiţători atacanţi din lume.

Erling Haaland (19 ani) a impresionat la debutul pe cea mai mare scenă posibilă, în UEFA Champions League şi deja a atras interesul unor cluburi foarte importante, printre care şi Real Madrid, potrivit jurnaliştilor spanioli de la AS. Vârful norvegian care este legitimat la RB Salzburg a marcat deja 18 goluri în 11 meciuri în acest sezon, printre care un hat-trick la primul meci în Liga Campionilor, împotriva celor de la Genk, dar şi un gol pe Anfield, împotriva lui Liverpool. 

Atacantul a fost cumpărat de gruparea austriacă la începutul acestui an pentru doar 5 milioane de euro, iar acum cota este este de 12 milioane, însă eşte de aşteptat să explodeze dacă evoluţiile sale vor continua să fie la acelaşi nivel. 

Haaland este născut la Leeds, acolo unde tatăl său, Alf-Inge Haaland a jucat timp de trei ani, dar evoluează pentru naţionala Norvegiei. În ţara natală, el este considerat deja un "super atacant" şi a fost comparat cu nume ca Zlatan Ibrahimovic şi Marco van Basten. 

Afla mai multe despre: haalandreal madrid 

viewscnt
Articole similare