Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Novak Djokovic este URIAŞ! Sârbul s-a impus la Paris şi a cucerit cel de-al 40-lea trofeu Masters 1000

Novak Djokovic este URIAŞ! Sârbul s-a impus la Paris şi a cucerit cel de-al 40-lea trofeu Masters 1000

Tenis

Comentarii

Tenismanul sârb Novak Djokovic a câştigat duminică pentru a şaptea oară turneul ATP Masters 1000 de la Paris. El l-a învins în finală pe Grigor Dimitrov.

Novak Djokovic este URIAŞ! Sârbul s-a impus la Paris şi a cucerit cel de-al 40-lea trofeu Masters 1000

Novak Djokovici (36 de ani, numărul 1 ATP) s-a impus la Paris, în faţa bulgarului  Grigor Dimitrov (32 de ani, numărul 17 ATP), după o finală care a durat o oră şi 39 de minute. Djokovici a câştigat în două seturi, scor 6-4, 6-3.

Djokovic se calificase în marea finală, după ce, în semifinale, s-a impus după un meci de trei ori şi două minute, în faţa rusului Andrei Rublev (26 de ani, numărul 5 ATP). Djokovic a câştigat partida în trei seturi, scor 5-7, 7-6(3), 7-5.

Liderul mondial se află la al şaselea trofeu cucerit în acest an. Pentru sârb, trofeul obţinut duminică este al 40-lea Masters 1000, un record.

  • 24 de titluri de Grand Slam are Novak Djokovic în palmares, fiind lider incontestabil la acest capitol

Novak Djokovic, despre relaţia pe care o are cu Rafael Nadal: „Sper ca într-o bună zi să ieşim pe plajă şi să discutăm despre viaţă!”

Novak Djokovic a vorbit despre relaţia pe care o are cu marele său rival Rafael Nadal.

Campionul sârb a recunoscut că nu poate fi vorba neapărat despre prietenie între ei, dar cu siguranţă există un respect uriaş între ei. Totuşi, Nole a mărturisit că i-ar plăcea ca într-o zi să iasă cu Nadal undeva şi să discute despre viaţă şi despre toate amintirile pe care le-au făcut datorită tenisului.

„Cea mai mare provocare din tenis e să câştigi împotriva lui Rafa la Roland Garros. E casa lui, iar palmaresul meu împotriva lui aici nu e prea bun. 

Nu suntem neapărat prieteni, dar avem un respect înalt pentru celălalt.

Sper - vorbind din punctul meu de vedere - că, după ce ne încheiem carierele, vom putea ieşi să ne bucurăm de o băutură pe plajă şi să vorbim despre viaţă”, a declarat Novak Djokovic, în direct la France 5. 

Afla mai multe despre: novak djokovictenisatp paris 

viewscnt
Articole similare