Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Novak Djokovic l-a învins pe Hubert Hurkacz la Turneul Campionilor. Sârbul, la mâna rezultatelor pentru a se califica în semifinale

Novak Djokovic l-a învins pe Hubert Hurkacz la Turneul Campionilor. Sârbul, la mâna rezultatelor pentru a se califica în semifinale

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic (36 de ani) a reuşit o victorie cu polonezul Hubert Hurkacz (26 de ani), dar a ajuns la mâna rezultatelor pentru a se califica în semifinale la Turneul Campionilor.

Novak Djokovic, victorie, dar aşteaptă celelalte rezultate pentru a vedea dacă ajunge în semifinale la Turneul Campionilor

Novak Djokovic, de şase ori campion la Nitto ATP Finals, şi-a menţinut şansele de calificare în semifinalele turneului de la Torino, joi, învingându-l pe Hubert Hurkacz, scor 7-6(1), 4-6, 6-1.

Setul cedat de Djokovic în faţa lui Hurkacz, jucător care l-a înlocuit pe Stefanos Tsitsipas, accidentat la Torino, a confirmat locul lui Jannik Sinner în semifinale Turneului Campionilor. El a devenit astfel primul italian din istoria de 54 de ani a turneului care ajunge în această fază.

Djokovic, care a ajuns la 2-1 în Grupa Verde, aşteaptă acum rezultatul dintre Holger Rune şi Jannik Sinner pentru a afla dacă s-a calificat în semifinale la prestigiosul turneu de final de sezon.

Novak Djokovic ţinteşte a 12-a sa calificare în semifinale în 16 participări la Nitto ATP Finals.

Soarta semifinalelor pentru Djokovic este acum în mâinile lui Sinner. Dacă italianul îl va învinge joi seara pe Holger Rune, Djokovic va termina pe locul doi în Grupa Verde şi va merge mai departe.

Dacă Rune îl va învinge pe Sinner, danezul va câştiga grupa, iar favoritul gazdelor se va califica pe locul doi, eliminându-l pe Djokovic. Sârbul nu a mai fost eliminat în grupele Nitto ATP Finals din 2019.

Afla mai multe despre: tenisnovak djokovicturneul campionilor 

viewscnt
Articole similare