Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu am ce să zic, îmi pare rău!” Cristina Laszlo, fără cuvinte după înfrângerea în faţa Ungariei

”Nu am ce să zic, îmi pare rău!” Cristina Laszlo, fără cuvinte după înfrângerea în faţa Ungariei

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin a României a pierdut luni, la Kolding, meciul cu reprezentativa Ungariei, scor 24-26 (14-13), în al doilea meci din grupa principală II a Campionatului European din Danemarca.

 
Pentru România au marcat Ostase 8 goluri, Neagu 5, Laslo 3, Buceschi 3, Seraficeanu 2, Dincă 1, Popa 1, Iuganu 1. Tot luni, în grupa II, Olanda - Germania, scor 28-27, în direct la Telekom Sport.

”Am pierdut, mergem mai departe, pentru că mâine avem ultimul meci. Sper să încheiem cu o victorie, chiar dacă astăzi am pierdut. Din păcate, nu am reuşit să câştigăm. Nu am ce să zic, îmi pare rău” a mărturisit Cristina Laszlo după meciul pierdut de România, cu Ungaria.

După disputele de luni, clasamentul grupei II este: Norvegia 8 puncte, calificată în semifinale, Croaţia 6, Olanda 4, Germania 4, Ungaria 2, România 0.

România va juca ultima partidă din grupa II marţi, cu Olanda. Marţi se joacă şi toate celelalte meciuri în ambele grupe, iar rezultatele vor stabili echipele calificate în semifinale şi pe cele care vor juca pentru clasarea finală pe locurile 5-6. Alte meciuri de clasament final nu se mai dispută.

Afla mai multe despre: cristina laszlo 

viewscnt
Articole similare