Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu am păţit la nicio echipă asta". Dan Petrescu, alarmat de ce se întâmplă la CFR Cluj: "Nu am avut capacitatea de a opri alunecarea". Mesaj înainte de meciul cu AS Roma

"Nu am păţit la nicio echipă asta". Dan Petrescu, alarmat de ce se întâmplă la CFR Cluj: "Nu am avut capacitatea de a opri alunecarea". Mesaj înainte de meciul cu AS Roma

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a analizat înfrângerea suferită în faţa nou-promovatei UTA Arad, scor 1-0. De asemenea, tehnicianul a susţinut că a prevăzut căderea echipei.

VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 0-1 (Hora 75)

CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I, iar Dan Petrescu a dat vina pe ghinion şi pe problemele de lot: 

"Eu zic că echipa a jucat bine, mai ales în prima repriză. Am avut şi ocazii, şi o bară, ceva faze dubioase în careu. Am spus că UTA ştie să se apere. Cred că am pierdut din cauza ghinionului. Cred că mai jucam trei zile şi mingea nu intra în poartă. Cred că portarul lor a fost cel mai bun de pe teren.

Ştiam că va veni şi o perioadă grea, asta e cea mai grea din cei trei ani. Nu am avut capacitatea de a opri această alunecare. Să pierzi două meciuri la rând acasă nu am păţit la nicio echipă. Jucătorii şi-au dorit, dar unii vin după COVID-19, după accidentări, după naţională. Nu cred că scorul reflectă ce s-a întâmplat pe teren. Sunt meciuri şi meciuri. Şi eu am câştigat meciuri când nu am avut ocazii. Mai trebuie şi să pierzi. E îngrijorător, alarmant, nu s-a terminat campionatul, dar probleme sunt. Dacă nu erau, azi câştigam meciul", a declarat Dan Petrescu, la finalul înfrângerii cu UTA Arad.  

Dan Petrescu susţine că nu are speranţe mari că se va califica din grupa de Europa League. De asemenea, a avut un mesaj pentru jucători, înaintea partidei cu AS Roma, din Gruia: "Nu există niciun plan. Nu sunt aici antrenor? Eu răspund, nu clubul sau jucătorii. În Europa League, nu trebuie să ne facem iluzii, nici noi, nici voi. Campionatul e prioritatea. Nu ştiu ce şanse avem în Europa League. Nu prea avem aşteptări. Azi era meciul care trebuia câştigat. Celor care vor fi apţi cu Roma, eu le zic să joace meciul vieţii. Avem şi noi 10% şanse acolo. E grav că mai avem opt meciuri într-un timp scurt şi poate se întoarce şi norocul pe strada noastră", a mai spus antrenorul lui CFR Cluj.  

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujcfr cluj uta 

viewscnt
Articole similare