Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 0-1. Hora bucuriei în Gruia! UTA urcă pe locul cinci şi continuă să impresioneze în Liga 1

VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 0-1. Hora bucuriei în Gruia! UTA urcă pe locul cinci şi continuă să impresioneze în Liga 1

CFR Cluj

Comentarii

Surpriză de proporţii în Gruia! Campioana a pierdut cu UTA, formaţie care rămâne neînvinsă în deplasare în Liga 1. Singurul gol al meciului a fost marcat de Ioan Hora în minutul 75.

Ioan Hora a marcat singurul gol al partidei din Gruia, în minutul 75. A fost o finalizare simplă, dar elegantă, în poarta fostului său coechipier de la FCSB, Cristi Bălgrădean. Faza a pornit de la Buhăcianu, un fotbalist pe care Laszlo Balint l-a aruncat inspirat, la pauză, în teren.

CFR a controlat clar meciul, dar formaţia lui Petrescu şi-a găsit greu drum către poarta lui Iacob. Chipciu a trimis în bară în prima repriză, iar la reluare, clujenii au fost aproape de gol prin Debeljuh.

Hora a deturnat bomba cu 15 minute înainte de final şi, în ciuda unui adevărat asediu pe final de meci, campioana a trebuit să se recunoască învinsă. 1-0 pentru UTA, care urcă pe locul 5 în Liga 1, după ce nu a cunoscut încă gustul înfrângerii în deplasare.


LIVE VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 0-1 (Hora 75)

Echipele de start din CFR Cluj - UTA Arad

  • CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, D. Ciobotariu, Burcă, Camora - Itu, Soares, Păun - Chipciu, Rondon, Pereira
  • Rezerve: Sandomierski, Zunic, Latovlevici, L. Aurelio, Djokovic, Costache, Carnat, Vojtus, Debeljuh
  • UTA Arad: Fl. Iacob - Tomozei, Erico, Benga, Roumpoulakou - Miculescu, N. Roşu, Albu, Tescan - I. Hora, Vl. Morar
  • Rezerve:Fl. Ilie, Bustea, C. Popescu, Melinte, Isac, Buhăcianu, Al. Ioniţă, C. Rus, Balauru

Final! Victorie surprinzătoare a arădenilor în faţa campioanei României. Trupa lui Balint urcă pe locul 5 în clasament

Min 88. Asediu la poarta oaspeţilor. Este rândul lui Păun să-l încerce pe Iacob, dar din nou, portarul gazdelor este atent şi reţine

Min 85. Ocazie CFR! Debeljuh reia cu capul, periculos, dar Iacob reuşeşte să reţină

Min 75. GOOOL UTA!!! Ioan Hora marchează pentru oaspeţi! Acţiunea începe de la Buhăcianu, iar Hora îşi învinge fostul coechipier de la FCSB

Min 60. Centrare bună a lui Camora din flancul stâng, Debeljuh se înalţă excelent şi reia cu capul, dar UTA scapă fără gol primit

Min 52. Chipciu cere penalty pentru formaţia sa

Min 51. Ocazie UTA! Buhăcianu îşi arată deja colţii. Şut bun din interiorul careului la colţul scurt, dar Bălgrădean reuşeşte să respingă

Min 46. Debeljuh intră în locul lui Itu la CFR Cluj. UTA apelează la Buhăcianu. Se anunţă o repriză secundă mult mai ofensivă din partea ambelor formaţii

Pauză!

Min 42: Din nou aproape de gol CFR! Şutul lui Chipciu a zguduit bara lui Iacob.

Min 41: Ocazie mare de gol pentru CFR Cluj! Erico a vrut să respingă mingea în corner, însă a fost foarte aproape să-şi învingă propriul portar. Iacob a avut un reflex fanatastic!

Min 37: Momente de panică în "Gruia"! Alexandru Chipciu s-a accidentat grav, la prima vedere. Din fericire, jucătorul a revenit pe teren.

Min 32. Păun întoarce bine spre Pereira la marginea careului de 16 m. Şutul acestuia nu este deloc unul rău, dar trece peste poartă. Presiunea CFR-ului creşte, dar campioana nu găseşte încă spaţiul porţii.

Min 29. CFR încearcă din nou poarta de la distanţă. De această dată trage Itu, dar Iacob nu are probleme

Min 15. Şut bun expediat de Soares de la 20-25 de m de poarta arădenilor. Iacob se întinde şi reţine, cu mult calm.

Min 10. Ocazie pentru CFR! Rondon primeşte în interiorul careului, dar trage slab, şi Iacob reţine fără probleme

Probleme cu nocturna la Cluj. Situaţia pare că s-a rezolvat, dar stâlpii funcţionează la două treimi din capacitate

Min 1. Start de meci în Gruia


CFR Cluj se află pe locul trei în Liga 1, cu 21 de puncte, la patru puncte în spatele liderului U Craiova, care are un meci în plus. De cealaltă parte, UTA Arad e pe locul şapte, cu 14 puncte. 

Pentru partida cu UTA, Dan Petrescu s-a văzut nevoit să-l titularizeze pe Chipciu, abia revenit după ce a primit rezultatul negativ la COVID-19. De asemenea, campioana se va putea baza şi pe Vojtus şi Ivica Zunic, care a fost anunţat oficial la CFR Cluj în ziua meciului. În schimb, CFR Cluj i-a pierdut pe Deac şi Hoban, depistaţi pozitiv cu COVID-19. 

De altfel, temerile lui Dan Petrescu s-au adeverit. Antrenorul a susţinut că problemele de la CFR Cluj continuă. De asemenea, "Bursucul" se teme că echipa nu se va putea prezenta la meciul cu AS Roma, din Europa League: "La meciul cu Roma mă rog să am jucători. Ne rugăm să avem 10-12 jucători cu ei. Acum avem doar 14 de câmp. În tur erau 15. Nu ştiu ce vom face, nici nu vreau să mă gândesc. Dacă e vreo accidentare sau vreun test COVID-19 pozitiv, atunci nu cred că ne vom prezenta, nu cred că vom avea destui jucători, care să participe la acel meci. Sunt foarte multe ghinioane, probleme la echipă. Acum, nu mai putem avea pretenţii", a declarat Dan Petrescu. 

Afla mai multe despre: cfr clujcfr cluj uta araduta arad 

viewscnt
Articole similare