Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu am respect faţă de nimeni. I-am bătut fără drept de apel. Trebuia să fie 6-0”. FCSB, distrusă de Croitoru înaintea meciului direct | VIDEO

„Nu am respect faţă de nimeni. I-am bătut fără drept de apel. Trebuia să fie 6-0”. FCSB, distrusă de Croitoru înaintea meciului direct | VIDEO

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru scrie istorie la Botoşani. Antrenorul i-a calificat în play-off pentru prima dată pe moldoveni, dar nu are de gând să se oprească aici. După ce a încheiat sezonul regulat pe locul 3, în urma victoriei cu Poli Iaşi, tehnicianul în vârstă de 39 de ani i-a pus gând rău lui FCSB.

FC Botoşani şi FCSB vor fi adversare în prima etapă din play-off-ul Ligii 1. Moldovenii încep mini-campionatul de pe locul 3, cu 23 de puncte, iar bucureştenii de pe 4, cu 22 de puncte. 

Deşi roş-albaştrii au câştigat la ultima vizită în Moldova, Marius Croitoru vrea ca echipa lui să repete prestaţia din turul sezonului regulat, atunci când FC Botoşani a câştigat cu scorul de 2-0.

„Am văzut că ei nu se tem de noi, nu au nicio teamă, aşa că nu e niciun fel de problemă. 

Nu am teamă de nimeni, nu am respect faţă de nimeni în teren. 

Eu i-am luat trei puncte Stelei. I-am bătut cu 2-0 fără drept de apel, trebuia să fie vreo 6-0. În spatele fundaşilor mei se mai juca o miuţă, nu au trecut jumătatea terenului în a doua repriză”, a declarat antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru, la finalul meciului câştigat în faţa Iaşiului, scor 2-1. 

Croitoru, atac dur la FCSB 

Marius Croitoru a avut un mesaj dur şi pentru cei care care au suspicini asupra confruntărilor dintre FC Botoşani şi FCSB. Bogdan Argeş Vintilă are în lotnu mai puţini de patru fotbalişti care au evoluat în trecut la Botoşani: Miron, Soiledis, Moruţan şi Oaidă.

„FC Botoşani nu are nicio relaţie de prietenie cu absolut nicio echipă. FC Botoşani are o relaţie strict de bussines, relaţia domnului Iftime cu domnul Becali. Unul vinde, celălalt cumpără”, a completat tehnicianul moldovenilor.

Afla mai multe despre: botosanifcsbcroitoru 

viewscnt
Articole similare