Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu au dreptul să comenteze munca mea!” Thomas Neubert, deranjat după anumite declaraţii. Ce jucători l-au supărat

”Nu au dreptul să comenteze munca mea!” Thomas Neubert, deranjat după anumite declaraţii. Ce jucători l-au supăratgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a căştigat partida cu FC Botoşani în ultima parte a jocului, scor 3-1. Golurile au fost marcate de Valentin Gheoghe (min 77), Ianis Stoica (min 86) şi Florin Tănase (90+4).

Tocmai faptul că FCSB a intors rezultatul in ultima parte a jocului, l-a aprins pe Thomas Neubert, preparatorul fizic al roş-albaştrilor.

Acesta a avut un mesaj pentru contestatari, in special pentru foştii săi jucători Iasmin Latovlevici şi Florin Gardoş, care au comentat recent antrenamentele dure făcute de acesta.

„Comentez foarte rar articolele apărute în presă, dar câteodată trebuie să reacţionez. Nimeni, niciun fost jucător cu care am lucrat în trecut, nu are dreptul să comenteze munca mea împreună cu această echipă, cu aceşti jucători, în special când nu vezi munca zilnică depusă.

În sezonul acesta nu este primul meci când câştigăm în ultimele minute! Sunt foarte mândru de fiecare jucători şi ştiu cât de mult lucrăm pentru asta. Felicitări, băieţi şi trebuie să lucrăm în continuare”, a scris Thomas Neubert pe contul său de Faceboook.

Thomas Neubert este la al treilea mandat de preparator fizic la FCSB. 

Antrenorul Toni Petrea a debutat cu un succes în noul său mandat la FCSB. Vicecampioana se află pe locul 2 în Liga 1, cu 34 de puncte, la opt lungimi de liderul CFR Cluj.

În runda următoare, FCSB se va duela cu Universitatea Craiova.

 

Afla mai multe despre: fcsbthomas neubert 

viewscnt
Articole similare