Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu doar noi ne plângem! Alvaro Morata: "Este greu să vii după o generaţie care a câştigat tot"

Nu doar noi ne plângem! Alvaro Morata: "Este greu să vii după o generaţie care a câştigat tot"
Comentarii

Vârful lui Atletico Madrid a subliniat cât de greu este pentru actuala selecţionată a Spaniei, venită după generaţia de aur, învingătoare la Cupa Mondială din 2010 şi Campionatele Europene din 2008 şi 2012.

"E greu pentru noi, pentru jucătorii care am venit după o generaţie care a câştigat tot ce se putea câştiga. Nu e uşor, au fost momente când noi am pierdut pe nedrept, însă avem calitate şi jucători foarte buni. Vrem să readucem Spania acolo unde-i este locul. Visul nostru este să câştigăm un trofeu", a spus Morata.

Atacantul a mărturisit că este fericit la Atletico, unde a venit la începutul acestui an, după ce a avut "momente proaste" la Chelsea. El le-a mulţumit, pentru încrederea acordată, antrenorului actualei sale echipe, Diego Simeone, şi selecţionerului Luis Enrique.

În opinia lui Morata, Campionatul European "este mult mai important decât Liga Naţiunilor", competiţie la al cărui turneu final, cu patru echipe, Spania nu s-a calificat.

În altă ordine de idei, Morata a spus că ar vrea ca portarul Iker Casillas să joace din nou pentru "La Roja". Casilla, omul cu 167 de meciuri pentru echipa Spaniei, tocmai şi-a prelungit contractul cu FC Porto, cu ceva mai mult de două luni înainte de a împlini 38 de ani.

Spania va debuta în preliminarii pe 23 martie, împotriva Norvegiei, pe stadionul Mestalla din Valencia, iar trei zile mai târziu va întâlni Malta, în deplasare.

Afla mai multe despre: morata 

viewscnt
Articole similare