Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu e banc şi nici vreo farsă! Diego Capel poate să ajungă la Academica Clinceni

Nu e banc şi nici vreo farsă! Diego Capel poate să ajungă la Academica Clinceni

Superliga

Comentarii

Internaţionalul spaniol Diego Capel, dublu câştigător al Cupei UEFA cu Sevilla în anii 2006 şi 2007, nu a reuşit să îl convingă pe Cosmin Contra de calităţile sale.

Fostul star al andaluzilor a primit o propunere incredibilă din partea lui Dinamo. Capel ar putea îmbrăca tricoul alb-roşu doar după ce acceptă un împrumut la Academica Clinceni.

ProSport scrie că Ilie Poenaru ar fi obligat să garanteze poziţia de titular pentru Capel. În caz contrar, Dinamo nu va accepta realizarea împrumutului la Clinceni.

Conducerea lui Dinamo se află în tratative cu Academica Clinceni pentru a parafa împrumutul lui Diego Capel, în cazul în care ”câinii roşii” se hotărăsc să semneze un contract cu acesta. Contra a transmis conducerii spaniole că nu îi poate garanta lui Capel un loc de titular la Dinamo, după ce a văzut cum s-a prezentat jucătorul la antrenamente.

11 goluri şi 19 pase de gol are Diego Capel în tricoul Sevilliei, în 172 de apariţii, în toate competiţiile.

14 milioane de euro a fost cota de piaţă cea mai ridicată a spaniolului care a prins două selecţii în naţionala ”La Furia Roja”. Capel a ajuns să valoreze la 32 de ani doar 325.000 de euro, ultima dată evoluând la modesta Birkirkara din Malta.

Afla mai multe despre: diego capelacademica clincenidinamo 

viewscnt
Articole similare