Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu e normal ca jucătorii să discute cu patronul”. Dică, discurs tranşant despre dialogul lui Florinel Coman cu Gigi Becali | EXCLUSIV

”Nu e normal ca jucătorii să discute cu patronul”. Dică, discurs tranşant despre dialogul lui Florinel Coman cu Gigi Becali | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost dezamăgit de eşecul suferit în derby-ul cu Rapid şi a povestit că a purtat un dialog cu Florinel Coman (25 de ani), căruia i-a reproşat că driblează prea mult, fapt ce a declanşat un val de reacţii din mai multe părţi.

FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, iar a doua zi după meci Gigi Becali s-a dezlănţuit la adresa fotbaliştilor săi.

Finanţatorul echipei a ”iertat” doar câţiva jucători, iar printre ei s-a numărat şi cel mai bun din startul acestui sezon, Florinel Coman. 

Revenit pe teren cu Rapid după accidentarea suferită, Coman nu şi-a putut ajuta echipa spre victorie.

Gigi Becali a dezvăluit că i-a reproşat jucătorului alegerile făcute în meci şi driblingurile exagerate, iar acesta i-ar fi răspuns că a ales să dribleze pentru că colegii nu îi ofereau soluţii. 

Dică: ”În vestiar, te văd într-un fel colegii”

Cu privire despre acest subiect s-au exprimat mai mulţi oameni din fotbalul românesc, inclusiv oficialul FCSB, Mihai Stoica, char şi Basarab Panduru, iar acum a venit şi rândul lui Nicolae Dică, fostul antrenor al roş-albaştrilor,

”Nu mi se pare normal ca un jucător să-şi dea cu părerea despre meci, antrenamente. În cinci ani cât am fost la FCSB, nu am vorbit niciodată cu patronul la telefon, nu am discutat niciodată cu Gigi Becali. De fapt, o singură dată, atunci când m-am transferat.

Nu mi se pare normal ca jucătorii să vorbească una-două cu patronul. Ah, dacă se sună patronul la un anumit timp să te întrebe un anumit lucru, ok, dar să vorbeşti în fiecare săptămână sau la două-trei zile, nu este ok pentru binele jucătorilor şi pentru binele celui care vorbeşte pentru că în vestiar te văd într-un fel colegii. 

Dar nu cred că Florinel chair aşa a spus, că nu avea cu cine să paseze. Altfel poate i-o fi spus şi patronul a înţeles... Dacă era în alt vestiar, probabil ceilalţi jucători reacţionau şi îi spuneau să joace el singur atunci.

Nu cred că vestiarul poate fi destabilizat. Aş vrea să văd şi eu jucători care să vina şi să spună că au jucat slab, nu să caute tot felul de alibiuri”, a declarat Dică, la Orange Sport.

Gigi Becali a avut o discuţie cu Florinel Coman

”Am vorbit cu Coman acum şi i-am spus că a driblat prea mult. Mi-a zis «Băi, nea Gigi, nu am avut soluţii! Trebuia să driblez, pentru că nu mi se dădeau soluţii”, afirma Gigi Becali, după meciul cu Rapid.

Afla mai multe despre: fcsbnicolae dicagigi becaliflorinel coman 

viewscnt
Articole similare