Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu e normal ce a făcut!" VIDEO | Mirel Rădoi, poziţie fermă în cazul Florinel Coman: "Chiar m-am gândit dacă să intervin"

"Nu e normal ce a făcut!" VIDEO | Mirel Rădoi, poziţie fermă în cazul Florinel Coman: "Chiar m-am gândit dacă să intervin"

Superliga

Comentarii

Mirel Rădoi a comentat într-o conferinţă de presă incidentul petrecut în timpul partidei Poli Iaşi - FCSB, când Florinel Coman a fost surprins de camerele de luat vederi în timp ce-l înjura pe căpitanul FCSB din această partidă, Lucian Filip.

VIDEO AICI CU MOMENTUL

Selecţionerul U21 spune că a luat în calcul o "intervenţie" şi s-a gândit să îl sune pe Coman pentru a-i spune că a greşit, dar în cele din urmă a decis că e mai bine ca formaţia roş-albastră să trateze intern problema.

"Nu cred că vine (n.r. Mbappe la Euro 2019). Ca să răspund mai direct, probabil îi voi cere lui Florinel (n.r. Coman) să se ducă la Franţa şi să-l luăm noi pe Mbappe.

Chiar m-am gândit dacă să intervin să-l sun pentru a-i da un sfat. Nu e normal ce a făcut, vorbele pe care le-a adresat. Chiar dacă el îşi permite asta cu Filip sau cu cine a făcut-o, nu e normal să aibă acest comportament cu un coleg.

Nu ştiu dacă e cazul să intervin eu pentru că s-a întâmplat la echipa de club. Ei trebuie să vadă ce fac în această situaţie"
, a declarat Mirel Rădoi într-o conferinţă de presă.

Rădoi a vorbit şi despre situaţia lui Nicolae Dică la FCSB, despre care s-a speculat în mai multe rânduri că ar putea să fie demis. Rădoi spune că tehnicianul FCSB n-ar trebui să fie evaluat numai în funcţie de rezultatele obţinute, existind şi alte plusuri pe care un antrenor le poate aduce echipei cu care se află sub contract.

"Acum şi-a dat seama (n.r. Gigi Becali) că are un antrenor foarte bun si că trebuie sa il lase sa îşi facă treaba.

Dacă va lua campionatul sau nu, e greu să depindă doar de antrenor. Vedeţi vremea de afară, terenurile impracticabile, accidentările. De orice antrenor am vorbi, fie că e Dică, Rednic sau altcineva, munca lui trebuie să fie evaluată în funcţie de mai multe detalii. Dacă el creşte cota unui jucător, dacă lucrează la imaginea clubului prin strategia sa... Nu poţi evalua un antrenor doar în funcţie de rezultatele avute.

Probabil vor juca la Piteşti până când va fi gata acest stadion, Naţional Arena. Vor reveni când va fi schimbat gazonul. E greu de spus"
, a declarat Mirel Rădoi.


 

Afla mai multe despre: comanmbappegestfilipdica 

viewscnt
Articole similare