Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu e suficient să câştigi campionatul în faţa lui PSG! Presa franceză scrie că Leonardo Jardim va fi demis de AS Monaco

Nu e suficient să câştigi campionatul în faţa lui PSG! Presa franceză scrie că Leonardo Jardim va fi demis de AS Monaco

Ligue 1

Comentarii

Conducerea clubului AS Monaco a decis să-l demită pe antrenorul portughez Leonardo Jardim de la cârma echipei. Sunt şanse bune ca în locul său să fie numit fostul mare internaţional francez, Thierry Henry.

Se pare că politica pe care patronul Dmitry Rybolovlev o impune la AS Monaco e destul de dificil de înţeles. Şi cu siguranţă imposibilă pentru orice antrenor.

Monaco a decis să renunţe la serviciile lui Leonardo Jardim, scrie presa franceză, după începutul slab din acest sezon. De menţionat că în ultima perioadă, Rybolovlev a vândut cei mai buni jucători ai echipei monegasce.

 

 

În 2016-2017, portughezul care le-a mai antrenat în cariera sa pe Braga, Olympiacos sau Sporting Lisabona a câştigat titlul în Ligue 1 şi a fost declarat antrenorul anului în fotbalul francez.

După 233 de meciuri şi doar 55 de înfrângeri, Jardim o va părăsi pe Monaco în următoarele ore, scriu francezii. Ce e drept, gruparea monegască nu a mai câştigat un meci din august! 3 remize şi 7 înfrângeri în ultimele zece meciuri au înregistrat elevii lui Leonardo Jardim, rezultate care i-au fost fatale tehnicianului portughez.

În această vară, Monaco a încasat 300 de milioane de euro după ce i-a vândut pe Mbappe, Lemar, Fabinho, Kangolo sau Ghezzal.

Vara trecută, AS Monaco se despărţise şi de Benjamin Mendy, Bernardo Silva, Tiemoue Bakayako sau Valere Germain.

După ce a luat titlul cu Monaco, Jardim a crescut atât de mult valoarea jucătorilor săi încât Dmitry Rybolovlev a beneficiat de încasări de peste 500 de milioane de euro, doar din vânzarea unor fotbalişti.

În locul său, AS Monaco ar urma să-l numească în funcţia de antrenor principal pe Thierry Henry, fost junior şi jucător al echipei între 1992 şi 1999. 

Afla mai multe despre: as monacoleonardo jardimdemitere 

viewscnt
Articole similare