Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu e un proces împotriva lui Lupescu!" Reacţia FRF după decizia de azi a Curţii de Apel

"Nu e un proces împotriva lui Lupescu!" Reacţia FRF după decizia de azi a Curţii de Apel

FRF

Comentarii

Curtea de Apel Bucureşti a admis astăzi solicitarea Federaţiei Române de Fotbal de a obliga Ministerul Tineretului şi Sportului să valideze modificările aduse statutului FRF în cadrul Adunării Generale din 27 mai 2017.

Atunci, membrii FRF au decis, printre altele, să introducă în regulament următorul pasaj: "Un candidat poate participa la alegeri doar dacă a îndeplinit un rol activ în cadrul fotbalului asociaţie (ca jucător sau ca oficial în cadrul FRF/LPF/AJF/AMFB sau structuri sportive) pentru cel puţin 2 ani în ultimii 5 ani anteriori datei la care este propus ca şi candidat". (VEZI AICI DETALII).

Teoretic, validarea acestui paragraf ar face ca Ionuţ Lupescu să nu mai poată candida pentru funcţia de preşedinte. Totuşi, MTS poate însă face recurs, iar o decizie definitivă ar veni după alegerile din aprilie.

Juristul FRF, Adrian Stângaciu, a reacţionat la scurt timp după pronunţarea deciziei, precizând că nu Lupescu este "ţinta" federalilor.



"Acest proces nu este împotriva lui Ionuţ Lupescu sau a altor candidaţi, ci împotriva MTS, care, abuziv şi fără temei legal ne-a respins modificările din statut", a declarat Adrian Stângaciu, citat de Gazeta Sporturilor.
 

Afla mai multe despre: frfcurtea de apelfederatiaadrian stangaciulupescu 

viewscnt
Articole similare