Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu e uşor să joci contra noastră cu un om în minus”. Reghecampf exultă după recitalul ofensiv dat de Craiova la Iaşi. Ce probleme are Mitriţă

”Nu e uşor să joci contra noastră cu un om în minus”. Reghecampf exultă după recitalul ofensiv dat de Craiova la Iaşi. Ce probleme are Mitriţă
Comentarii

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf (47 de ani), a tras concluziile după victoria spectaculoasă reuşită în Copou contra lui Poli Iaşi.

Universitatea Craiova a câştigat, în deplasare, cu Poli Iaşi, scor 4-1, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

Craiovenii au avut o ocazie de a deschide scorul în minutul 4, la o cursă a lui Andrei Ivan care a pasat în careu pentru Markovic, aflat în poziţie centrală, însă acesta a pus latul şi a trimis pe lângă poartă.

Apoi meciul s-a jucat pe contre, cu faze de poartă pentru embele echipe. Scorul a fost deschis în minutul 44 de gazde, prin Alin Roman, din lovitură liberă uşor deviată.

Partea secundă a adus un pressing al oltenilor şi un cartonaş roşu pentru căpitanul ieşenilor, Alin Roman, care a primit al doilea galben în minutul 58.

Craiova a profitat şi Markovic a egalat în minutul 65, cu o lovitură de cap. Oaspeţii au marcat şi golul al doilea, în minutul 78.

Pasă lungă a lui Mitriţă pentru Andrei Ivan, care l-a depăşit pe Florin Ilie şi l-a învins pe Ailenei cu un şut la colţul lung.

Acelaşi Alex Mitriţă a marcat şi golul de 3-1, în minutul 90, iar Roguljic a făcut 4-1 în minutul 90+4, aducând o victorie clară Craiovei, care îi plasează pe elevii lui Reghecampf pe poziţia a doua în clasament, cu 11 puncte.

”Nu e uşor să joci contra noastră cu un om în minus”. Reghecampf exultă după recitalul ofensiv dat de Craiova la Iaşi. Ce probleme are Mitriţă

La finalul meciului, Laurenţiu Reghecampf a reacţionat şi a fost extrem de mulţumit de prestaţia avută de echipa sa în repriza a doua.

Totuşi, antrenorul formaţiei craiovene s-a arătat îngrijorat cu privire la situaţia fizică a lui Alex Mitriţă, care a acuzat anumite probleme medicale în timpul partidei.

”Este exact ce v-am spus. Dacă luăm în serios şi jucăm la adevărata noastră valoare, nu avem probleme. Dacă nu jucăm ce trebuie, ne facem singuri probleme, cum s-a întâmplat în prima repriză.

Nu am fost agresivi, le-am dat foarte multe spaţii, de asta s-a întâmplat ce s-a întâmplat. În repriza a doua, a fost totul pozitiv şi sunt mulţumit.

Vă daţi seama că nu e uşor să joci împotriva noastră cu un om în minus. Puteam să marcăm şi mai multe goluri şi vom ajunge la nivelul acesta, să marcăm mai multe goluri.

Alex (n.r. Mitriţă) e un jucător foarte important pentru noi. A resimţit ceva, o contractură, la un corner, în prima repriză. Sper să nu fie ceva mai serios.

Nu trebuie să mă întrebaţi la fiecare meci. Deocamdată suntem bine. Dacă va apărea vreo oportunitate, un jucător care să ne ajute să ridicăm nivelul echipei, vom încerca să-l luăm”, a declarat Reghecampf, după meci.

Afla mai multe despre: universitatea craiovalaurentiu reghecampfalex mitrita 

viewscnt
Articole similare