Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu, fiule, tati e fundaş!" GENIAL | Kyle Walker, pus în dificultate de fiul său. De ce n-a marcat deşi City a câştigat cu 6-0 :)

"Nu, fiule, tati e fundaş!" GENIAL | Kyle Walker, pus în dificultate de fiul său. De ce n-a marcat deşi City a câştigat cu 6-0 :)
Comentarii

Kyle Walker a atras din nou atenţia pe reţelele de socializare, de această dată cu un dialog între el şi fiul său. Fundaşul lui City a fost întrebat de ce nu înscrie nici chiar în meciurile în care ”cetăţenii” câştigă la scor.

Manchester City a câştigat cu 6-0 în faţa lui Şahtior, dar numele lui Kyle Walker nu s-a regăsit nici de această dată pe lista marcatorilor. Fiul său l-a luat la întrebări şi Walker a postat amuzat dialogul pe contul său de Twitter: ”Nu fiule, tata e fundaş. Deci chiar dacă învingem cu 6-0, nu înscriu”, i-a răspuns fiului, după ce acesta l-a întrebat de ce n-a marcat şi el.

Copilul nu s-a lăsat şi i-a transmis că sunt şi fundaşi care înscriu: ”Dar Stones o face uneori...” Walker n-a lăsat garda jos: ”Tata a câştigat un 'Golden Tweet'”, aluzie la o postare din timpul Cupei Mondiale, care a strâns peste 276 de mii de like-uri şi a fost distribuită de mai mult de 73.000 de ori.

Afla mai multe despre: kyle walkermanchester citysahtior 

viewscnt
Articole similare