Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu îi înjur, nu ţip la ei". Antrenorul perfect pentru Gigi Becali n-ar spune "nu" unei oferte de la FCSB: "Toţi muncim pentru bani"

"Nu îi înjur, nu ţip la ei". Antrenorul perfect pentru Gigi Becali n-ar spune "nu" unei oferte de la FCSB: "Toţi muncim pentru bani"

FCSB

Comentarii

Alexandru Bourceanu, fostul jucător al celor de la FCSB a dezvăluit că nu ar refuza o ofertă venită din partea patronului celor de la FCSB, Gigi Becali.

Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor a detaliat şi a explicat că nu este genul de antrenor care şi-ar permite să-şi înjure jucătorii.

Alexandru Bourceanu, dispus să colaboreze cu Gigi Becali

„Da. Aş fi dispus să încep la FCSB. Încerc să nu mă mai mint pe mine. Ce spun oamenii, e problema lor.

Am zis că nu am de ce să nu mai mint şi să nu mă mai mint pe mine. Dacă te minţi pe tine, e chiar trist.

Suporterul înfocat merge dimineaţa la muncă şi îşi aşteaptă banii la finalul zilei şi aşteaptă ca antrenorul să muncească gratis.

În primul rând, toţi muncim pentru bani. Eu ştiu care este rolul meu ca antrenor. Când jucătorii au o problemă, eu trebuie să vin cu o soluţie.

Atâta timp cât ei se descurcă, eu stau pe bancă. Nu ţip la ei, nu îi înjur, stau pe bancă.

În momentul în care jucătorii au o problemă, eu sunt acolo să le ofer suport. Atâta timp cât jucătorii se descurcă pe teren, eu stau pe bancă.

În momentul în care jucătorii au probleme, ultimul lucru pe care un antrenor ar trebui să îl facă ar fi să îi înjure şi să le spună că sunt proşti." a declarat Alex Bourceanu, pentru AS.

În perioada sa petrecută la FCSB, Bourceanu a adunat 176 de meciuri şi a înscris de patru ori.

Alături de Laurenţiu Reghecampf, antrenorul de pe banca celor de la FCSB de la acea vreme, a jucat în grupele UEFA Champions League, în sezonul 2013-2014.

"Reghecampf a îmbunătăţit cultura pe care o avea deja FCSB. A luat-o pe cea existentă şi a introdus anumite reguli în teren, dar şi în afara lui.

Una era să dăm pe teren 100%, alta să purtăm pantaloni lungi când aveam deplasări, nu şort.

Toţi eram îmbrăcaţi la fel şi aveam dreptul să dăm doar anumite lucruri din casă, nu să spunem ce s-a zis la pauză, de exemplu.

Toate aceste lucruri ne-au ajutat, chiar dacă toată lumea spunea 'Doamne, cât aleargă băieţii ăştia'.

Antrenamentele erau incredibil de grele şi majoritatea nu aveam context de fotbal, adică minge sau adversari", a spus Bourceanu, potrivit podcastului "Un Podcast", de pe Youtube.

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalialexandru bourceanu 

viewscnt
Articole similare