Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Unde se joacă partida dintre Dinamo şi Farul Constanţa

OFICIAL | Unde se joacă partida dintre Dinamo şi Farul Constanţa

Dinamo București

Comentarii

Meciul programat vineri, dintre Dinamo şi Farul Constanţa a fost subiectul ultimei perioade pentru fanii ambelor echipe, soarta meciului a fost în aer timp de câteva zile.

Dinamo şi-a găsit stadion pentru meciul de acasă, cu Farul Constanţa.

Partida de vineri seară se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf, arenă pe care Dinamo şi-a disputat până acum meciurile de acasă, din Superliga.

"Dinamo Bucureşti - Farul Constanţa se va disputa pe Stadionul ''Arcul de Triumf'', conform programului deja stabilit de către Liga Profesionistă de Fotbal.

Având în vedere partida ce urmează a fi disputată la relativ scurt timp de către Naţionala Feminină pe acelaşi stadion, administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, doreşte să transmită următorul mesaj:

 "Mulţumim, FRF! Un gest fair-play care poate mobiliza multe altele. Până la 10 din 10."

Biletele vor fi puse în vânzare în cel mai scurt timp către suporterii dinamovişti." a fost mesajul transmis oficial de Dinamo Bucureşti, pe reţelele de socializare.

 Dinamoviştii au încercat să apeleze la mai multe stadioane, din mai multe părţi ale ţării, dar variantele au picat una câte una.

Arena Naţională, cel mai mare stadion al ţării este ocupat din cauza unui festival, în timp ce varianta disputării meciului la Ovidiu, cu Dinamo din postura de echipă gazdă, nu s-a concretizat.

Afla mai multe despre: dinamofarulsuperliga 

viewscnt
Articole similare