Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu l-a ascultat pe Rădoi! Gigi Becali putea da marea lovitură cu el, dar l-a dat afară. Acum e la un pas de mutarea carierei!

Nu l-a ascultat pe Rădoi! Gigi Becali putea da marea lovitură cu el, dar l-a dat afară. Acum e la un pas de mutarea carierei!

FCSB

Comentarii

Internaţionalul moldovean Cătălin Carp, fost jucător la FCSB ar putea da lovitura carierei. Presa din Rusia scrie că mijlocaşul a intrat în atenţia formaţiei Zenit Sankt Petersburg.

Cătălin Carp a jucat între iulie 2015 şi iulie 2016 la FCSB, formaţia patronată de Gigi Becali. Ar fi ajuns la gruparea roş-albastră la recomandarea lui Mircea Lucescu. Tatăl său, Ilie Carp a fost scouter pentru Shakhtar Doneţk.

Carp a mai jucat în România pentru CFR Cluj şi Viitorul, iar la FCSB a fost girat de ochiul ager al lui Mirel Rădoi. Becali a renunţat la el după plecarea tehnicianului care pregăteşte naţionala de tineret a României în prezent.

Iar pentru Cătălin Carp a urmat campionatul Rusiei, acolo unde joacă din 2017 la UFA, lângă Nedelcearu.

Gigi Becali nu l-a ascultat pe Rădoi. FCSB l-a pierdut prea uşor pe Cătălin Carp, care poate ajunge la Zenit

Cota sa a crescut enorm în această perioadă. Evaluat la 100 de mii de euro când a fost adus de Rădoi la FCSB, Carp este cotat acum la 1.2 milioane de euro. Titular de drept la UFA, moldoveanul a trezit interesul scouterilor de la Zenit Sankt Petersburg, care l-au urmărit atent în ultima vreme.

Campioana Rusiei ar putea plăti 3 milioane de euro pentru el, la recomandarea antrenorului Sergei Semak, cel care îl recomandase de altfel şi la UFA.

Zenit şi-a pierdut unul dintre fundaşii centrali

Fundaşul Emanuel Hernan Mammana s-a accidentat grav şi ar urma să lipsească de pe terenul de joc nu mai puţin de 8 luni de zile. Presa din Rusia scrie că şi acesta este unul dintre motivele pentru care Zenit şi-a îndreptat atenţia spre Carp, fotbalist polivalent, care poate evolua atât ca mijlocaş defensiv, cât şi ca fundaş central. 

 

 

Cătălin Carp este internaţional al Republicii Moldova, unde a strâns 27 de selecţii şi a marcat un gol. A debutat în echipa naţională a ţării sale în august 2013. La UFA a strâns 65 de meciuri şi a marcat de 3 ori.

  • 13 meciuri a jucat Cătălin Carp la FCSB

  • 18 meciuri are la Viitorul alături de care a câştigat titlul în România

  • 20 de meciuri a strâns la CFR Cluj

Afla mai multe despre: cătălin carpgigi becali 

viewscnt
Articole similare