Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu l-am văzut la antrenamente. Nici nu ştiu de când nu s-a mai pregătit”. Petrescu a vorbit despre transferul lui Lacina Traore

”Nu l-am văzut la antrenamente. Nici nu ştiu de când nu s-a mai pregătit”. Petrescu a vorbit despre transferul lui Lacina Traore

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa israeliană Maccabi Tel-Aviv, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Petrescu a vorbit la finalul meciului şi de transferul lui Lacina Traore.

Unicul gol al meciului din manşa 1 a turul 2 preliminar al UCL a fost marcat de Omrani, în minutul 22, cu o lovitură de cap după un corner al lui Deac.

La finalul meciului din preliminariile UCL, Dan Petrescu a comentat şi situaţia lui Lacina Traore, fotbalist despre care se spune că ar fi aproape de o revenire la CFR Cluj:

”Lacina a vorbit cu mine, dar nu l-am văzut la antrenament. Nu a semnat. El e un jucător foarte bun, dar care nu a jucat în ultimul timp. Şi ştiţi cum aleg eu jucătorii... aleg jucători care au jucat. Dacă Lacina se va întâmpla să fie liber de contract , e un jucător care mă interesează pentru viitor. Nu o să îl vedeţi într-o lună, două pe teren.  Nu am bagheta magică, nu cred că voi face minuni cu el, dar el nu a jucat mult timp şi nu prea a mai dat goluri. Dacă va veni aici liber de contract, eu sper să îl ajut pentru viitor. Dar nu imediat, pentru că nu a mai făcut o pregătire de nu ştiu când” a explicat Petrescu.

Lacina Traore, atacantul de 2.03 metri înălţime, era cumpărat de CFR Cluj în 2008 pentru doar 50.000 de euro de la Stade d'Abidjan, din Coasta de Fildeş, iar după doar trei sezoane era vândut la Kuban Krasnodar pentru şase milioane de euro, al doilea cel mai scump transfer din istoria clubului ardelean. El ar putea reveni acum în România după experienţa din Ungaria de la Ujpest.

Afla mai multe despre: lacina traorecfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare