Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu le-am dat nicio şansă”. Florinel Coman, discurs categoric după victoria cu FC U Craiova. Ce a spus despre ”telenovela” Ghencea

”Nu le-am dat nicio şansă”. Florinel Coman, discurs categoric după victoria cu FC U Craiova. Ce a spus despre ”telenovela” Ghencea

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a tras concluziile după victoria FCSB-ului de la Târgiu Jiu contra lui FC U Craiova, scor 3-1.

Extrema FCSB-ului a fost cel mai bun jucător al roş-albaştrilor în prima repriză. Coman a obţinut lovitura de pedeapsă de la golul doi, pe care ulterior a transformat-o, dar a ratat şi câteva ocazii uriaşe. Deşi a fost schimbat la pauză, fostul fotbalist al Farului a ţinut să asigure suflarea roş-albastră că nu este vorba despre o accidentare gravă.

”Nu le-am dat nicio şansă”. Florinel Coman, discurs cateogoric după victoria cu FC U Craiova. Ce a spus despre ”telenovela” Ghencea

”Le-am făcut pe toate, am şi ratat o ocazie imensă, puteam să ne desprindem, dar pe total a fost un joc bun pe o căldură infernală. Important este că a ieşit bine. Cred că de trei ani nu am mai început campionatul cu o victorie. Nu le-am dat nicio şansă. Am simţit din primul minut că suntem peste ei din toate punctele de vedere. Cred că ne va da încredere pentru derby-ul din etapa următoare. (n.r. cu Dinamo)

La acel penalty am căzut prost şi am simţit o durere la spate şi sper ca în două zile să fiu OK. Am fost mai bine, am vorbit cu Elias (n.r. Charalambous) şi am decis că este mai OK să ies. Toată echipa a jucat foarte bine. Suntem fericiţi că am prestat un fotbal de calitate. Trebuie să mai creştem. Au fost greşeli şi vrem să ne îmbunătăţim jocul. Nu ne afectează  deloc (n.r. problema stadionului pentru meciul cu Dinamo). Suntem cu gândul doar la meci. Nu contează unde jucăm. Pentru noi era bine să jucăm pe Arena Naţională, dar dacă nu se poate, ne adaptăm. 

Eu sunt mulţumit de ce am jucat astăzi. Nu am omis nimic în aceasta săptămână la antrenamente. (n.r. Visezi sa joci in Ghencea?) Da, şi sper să fie din următorul meci”a declarat Florinel Coman după meciul cu FC U Craiova.

În următoarea etapă, FCSB va primi vizita lui Dinamo, pe 23 iulie, de la 21:30. Partida va fi transmisă în direct pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: fc u craiovafcsbcoman 

viewscnt
Articole similare