Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu m-a dat nimeni pe spate”. ”Tricolorii” nu au convins, chiar dacă au dominat finalul de joc cu Columbia | EXCLUSIV

”Nu m-a dat nimeni pe spate”. ”Tricolorii” nu au convins, chiar dacă au dominat finalul de joc cu Columbia | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de echipa similară a Columbiei, scor 2-3 (0-2), marţi seară, pe Metropolitano din Madrid, într-o partidă amicală.

Golurile ”tricolorilor” au fost marcate de Ianis Hagi (min. 84) şi Florin Tănase (min. 90+4), în timp ce pentru sud-americani au înscris Jhon Cordoba (min. 6), Jhon Arias (min. 36) şi Yasser Asprilla (min. 80).

Basarab Panduru: ”Nu ştiu ce echipă a fost atât de bună pe lângă noi”

Chiar dacă ”tricolorii” au dominat finalul de meci pe Metropolitano, contra Columbiei, şi au redus handicapul de trei goluri la unul singur, jocul lor a avut multe inexactităţi.

Columbienii au arătat o formă fizică extraordinară şi şi-au construit mult mai multe ocazii decât au reuşit elevii lui Edi Iordănescu. La 3-0 pentru sud-americani, a părut că scorul va căpăta proporţii. Au avut posesia, au avut claritate prin pasele lui James Rodriguez, au fost mai inspiraţi în faţa porţii lui Horaţiu Moldovan.

Fostul internaţional Basarab Panduru nu a fost impresionat de niciun jucător al României, dar a fost încântat de jocul pe care Columbia l-a prestat. ”Pandi” nu-şi aminteşte ultima formaţie care a dominat România de o asemenea manieră.

Nu m-a dat nimeni pe spate. Au fost greşeli de marcaj, hai să spunem că cel mai important este să învăţăm ceva. Mi s-a părut o diferenţă mare, parcă prea mare. Nu ştiu ce echipă a mai fost atât de bună pe lângă noi.

Mi s-a părut că nu au fost alţii mai buni. Toată lumea parcă făcea ce trebuie şi aveau mai multe viteze, nu doar una în plus”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: romania - columbiabasarab panduruedi iordanescuianis hagi 

viewscnt
Articole similare