Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mă consider cel mai bun!" Leo Messi a explicat de ce s-a fotografiat alături de o capră

"Nu mă consider cel mai bun!" Leo Messi a explicat de ce s-a fotografiat alături de o capră

FC Barcelona

Comentarii

Căpitanul echipei naţionale a Argentinei şi al Barcelonei, Lionel Messi, a mărturisit că nu se consideră cel mai bun fotbalist al lumii, după ce a luat parte la o şedinţă foto inedită, pentru revista newyorkeză Paper Magazine.

Messi a acceptat provocarea americanilor şi s-a fotografiat alături de o capră, tradus în engleză "goat". Literele cuvântului duc la expresia "greatest of all time" (G.O.A.T), ceea ce înseamnă "cel mai bun din toate timpurile", de aici şi ideea şedinţei foto cu totul neobişnuite. Deşi a dat curs propunerii, Messi rămâne modest.

"Nu mă consider cel mai bun, ci doar un simplu jucător. Pe teren, atunci când începe meciul, suntem toţi la fel", a explicat Messi într-un interviu acordat pentru Paper Magazine.

Starul argentinian, care va împlini 31 de ani pe parcursul Cupei Mondiale din Rusia, şi-a declarat, apoi, dragostea pentru animale: "Sunt un mare fan al animalelor. Am crescut lângă animale şi am învăţat multe lucruri de la ele. Acum avem un câine pe nume Hulk (n.r. - un câine din rasa mastiff), care face parte cu adevărat din familie, mereu ţinem cont de el. Copiii noştri învaţă multe de la Hulk. Dragostea dintre ei este una adevărată".

Lionel Messi este comparat de mulţi cu cei mai buni fotbalişti din toate timpurile, conaţionalul Diego Armando Maradona şi brazilianul Pele. În acelaşi timp, el este contestat pentru faptul că nu a cucerit niciun trofeu major alături de naţionala Argentinei.

Finalist la ediţia precedentă a Cupei Mondiale, Lionel Messi va avea, în această vară, o nouă ocazie de a-şi trece în palmares trofeul suprem. La turneul final din Rusia, programat între 14 iunie şi 15 iulie, naţionala Argentinei face parte din grupa D, alături de Islanda, Croaţia şi Nigeria.

"Va fi important să ne pregătim bine, pentru că în preliminarii am luptat până la final şi nu am avut timp să ne pregătim. Trebuie să devenim mai puternici ca echipă, pentru a ajunge la nivelul altor echipe ca Franţa, Germania, Brazilia sau Spania. Avem un grup bun, iar echipa Argentinei este candidată la trofeu întotdeauna, indiferent de cum ajunge acolo", a mai spus Messi.

AICI ai Programul complet al CM 2018

.Urmăreşte CM 2018 în categoria specială de pe www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: messicaprasedinta foto 

viewscnt
Articole similare