Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu ma interesează”. Toni Petrea, reacţie ciudată după ce Reghecampf a plecat de la Al-Wasl. Ce spune despre revenirea antrenorului la FCSB

„Nu ma interesează”. Toni Petrea, reacţie ciudată după ce Reghecampf a plecat de la Al-Wasl. Ce spune despre revenirea antrenorului la FCSB

FCSB

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a demisionat de la conducerea tehnică a echipei Al Wasl, după cum a anunţat, duminică, gruparea din Emiratele Arabe Unite. Zvonurile cum că tehnicianul în vârstă de 45 de ani ar reveni la FCSB nu l-au speriat însă pe actualul tehnician al roş-albaştrilor, Toni Petrea.

Reghecampf o antrena pe Al-Wasl de la începutul anului 2019. Liber de contract, acesta s-ar putea întoarce la FCSB, club la care a mai lucrat în perioadele 2012-2014 şi 2015-2017. Toni Petrea, actualul antrenor al roş-albaştrilor şi fostul secund al lui „Reghe”, susţine că nu ştie care sunt planurile de viitor ale antreorului care a luat două titluri cu echipa lui Gigi Becali. 

„Am aflat şi eu astăzi, sincer nu am vorbit cu Laurenţiu nimic, nu ştiu ce s-a întâmplat acolo şi chiar nu ştiu ce planuri de viitor are, chiar nu mă interesează”, a declarat Toni Petrea la conferinţa de presă de dinaintea meciului Academica Clinceni - FCSB.

Toni Petrea se focusează exclusiv pe meciul pe care echipa sa îl are de jucat în etapa a şaptea a Ligii 1, cu Academica Clinceni.

„E o echipă bună, care în acest debut de sezon a pierdut un singur meci, contra CFR-ului, o echipă cu o apărare bună, organizaţi bine defensiv, dovadă şi numărul redus de goluri pe care l-au primit”, a adăugat antrenorul lui FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbreghecampfpetrea 

viewscnt
Articole similare