Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mă mai surprinde nimic!" EXCLUSIV | Reacţia lui Viorel Moldovan după ultimele mişcări de trupe din Liga 1

"Nu mă mai surprinde nimic!" EXCLUSIV | Reacţia lui Viorel Moldovan după ultimele mişcări de trupe din Liga 1

Cupa României

Comentarii

Viorel Moldovan pregăteşte meciul din Cupa României cu CFR Cluj, dar recunoaşte că se concentrează mai mult pe traseul echipei din campionat, în condiţiile în care Chindia îşi propune să revină în fruntea clasamentului.

  • Chindia Târgovişte - CFR Cluj, miercuri, de la 21:30, Telekom Sport 1.

"Oricum este un bonus pentru noi această competiţie. Jucăm împotriva campioanei en-titre, e un meci de gală, dar sincer, în capul meu, gândul îmi este la jocul de sâmbătă, de la Brăila, în campionat.

Acolo trebuie să mergem să ne luam punctele, avem de recuperat pentru că am avut o perioadă mai nefastă, din acest punct de vedere avem de recuperat punctele pe care le-am pierdut.

Cupa, aşa cum am mai spus-o, este un prilej de sărbătoare, jucăm împotriva unui adversar puternic şi sunt convins că băieţii se vor ridica la un nivel foarte mare, vor să demonstreze şi ei că au potenţial, au valoare.



Oricum nu suntem atât de panicaţi şi de stresaţi pentru că jucăm împotriva CFR-ului
", a declarat Viorel Moldovan pentru Telekom Sport.



Fostul atacant al Generaţiei de Aur a vorbit şi despre desele schimbări de antrenori din Liga 1, precizând că nu mai poate fi surprins de nimic din acest punct de vedere.

"Urmăresc de la distanţă (n.r. ce se întâmplă în Liga 1), de la nivelul Diviziei B. Nu aş vrea să comentez prea multe.  Vreau să mă detaşez şi nu mă interesează ce se întâmplă acolo. Sunt în Liga 2 deocamdată şi mă interesează ce se întâmplă nimic.

Fiecare club decide, sunt lucruri care mă depăşesc. Pe mine nu mă mai surprinde nimic. Şi din acest punct de vedere sunt destul de relaxat. A trecut perioada în care mă consumam inutil"
, a mai spus Moldovan pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: viorel moldovanliga 1cupacfr cluj 

viewscnt
Articole similare