Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu mă simt atât de important!” Îngerul păzitor al CFR-ului, dominat de modestie: ”Am greşit în meciul cu Poli Iaşi”

”Nu mă simt atât de important!” Îngerul păzitor al CFR-ului, dominat de modestie: ”Am greşit în meciul cu Poli Iaşi”

CFR Cluj

Comentarii

Arlauskis a făcut minuni în poarta CFR-ului în ultima vreme, dar portarul lituanian nu-şi iartă greşeala din partida cu Poli Iaşi

Modest şi elegant, Arlauskis şi-a diminuat uşor importanţa deosebită pe care a avut-o în ultima vreme în poarta campioanei: ”Nu simt că sunt atât de important. Eu încerc să ajut echipa. Acum trei jocuri am greşit, nu am putut să ajut. Azi am putut şi mă bucur că am ajutat. Din păcate, plecăm cu un singur punct. Dar vine pauza, ne odihnim, ne încărcăm bateriile şi mergem să câştigăm meciul următor” a spus lituanianul după meciul cu Dinamo.

”Nu ştiu dacă sunt în cel mai bun moment. Într-adevăr, mă simt foarte bine, am prins o formă foarte bună, dar cel mai important moment a fost meciul cu Iaşi, când am greşit. Am zis că aşa nu se poate şi nu am venit să îngrop echipa, am venit să ajut. De acolo am schimbat un pic gândirea. Nu am fost mental pregătit pentru meciul ăla” a mai adăugat portarul de la CFR Cluj. 

Formaţia CFR Cluj, liderul Ligii I, a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I.

Afla mai multe despre: arlauskis 

viewscnt
Articole similare