Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat”. Noul atacant al Botoşaniului, în extaz după debutul de vis în Liga 1 | VIDEO

„Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat”. Noul atacant al Botoşaniului, în extaz după debutul de vis în Liga 1 | VIDEO

FC Botoșani

Comentarii

Marko Dugandzic a debutat cu stil în Liga 1. Croatul în vârstă de 25 de ani a avut o prestaţie remarcabilă la Ploieşti. El a marcat singurul gol al meciului dintre Chindia Târgovişte şi FC Botoşani.

Marko Dugandzic e în culme fericirii după debutul la FC Botoşani. Atacantul croat a marcat în minutul 90 golul prin care moldovenii au învins-o pe Chindia Târgovişte. Mai mult, acesta putea începe aventura în Liga 1 cu o dublă, dar golul din minutul 76 a fost anulat pentru un offside inventat.

Dugandzic a ajuns la Botoşani în această iarnă din postura de jucător liber de contract, după ce ultima dată a jucat la NK Ojisek.

„Sunt foarte fericit. Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat, e cel mai bun debut pe care mi-l pot imagina. Cel mai important e că am câştigat, suntem cu un pas mai aproape de play-off”, a declarat Marko Dugandzic la finalul meciului Chindia Târgovişte - FC Botoşani.

Încântat a fost şi antrenorul Botoşaniului. Marius Croitoru a mărturisit că a făcut eforturi mari pentru a îl aduce în Moldova pe Marko Dugandzic.

„Un an de zile am încercat să îl aduc, nu am reuşit. Mă bucur că am reuşit acum. Sunt momente în viaţa oricărui fotbalist când are nevoie de ajutor. Sper ca ajutorul să fie reciproc”, a declarat Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: botosanidugandzicdebut 

viewscnt
Articole similare