Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu pot să respir!" VIDEO | Momente teribile pentru Serena Williams. "Nu am văzut-o niciodată aşa!"

"Nu pot să respir!" VIDEO | Momente teribile pentru Serena Williams. "Nu am văzut-o niciodată aşa!"

Tenis

Comentarii

Serena Williams a fost forţată să abandoneze de la Indian Wells, în turul al treilea, la începutul setului secund al disputei cu Garbine Muguruza. Sportiva din Spania conducea în momentul în care Serena s-a retras, scor 6-3, 1-0.

În pauza dintre game-uri, Serena Williams a rămas fără suflu şi a cerut time-out medical. "Nu pot să respir!", li s-a plâns fostul lider mondial medicilor care au venit să îi ofere ajutor, după care a luat rapid decizia de a se retrage.

"E cu adevărat păcat pentru turneu, e cu adevărat păcat pentru Serena! Să sperăm că va fi ok, pentru că nu am văzut-o niciodată! Se întâmplă atât de rar ca ea să se retragă dintr-un meci, deci cu siguranţă nu e într-o stare bună deloc. E o poveste tristă!", a spus comentatorul american al partidei în momentul în care a văzut imaginile cu Serena Williams la marginea terenului.

 

Adversara Serenei Williams, Garbine Muguruza, s-a declarat şi ea întristată de faptul că sportiva din SUA a fost nevoită să se retragă:
"Am jucat de multe ori şi întotdeauna a fost foarte greu. Nu e niciodată plăcut să vezi pe cineva care nu se simte bine pe teren. Sper să o văd din nou foarte repede pe teren".

 

Afla mai multe despre: serena williams 

viewscnt
Articole similare